Änglarna via Ann, 11 juli

Budskap från Änglarna

11 Juli 2015

Kanal: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Livet kan vara så mycket enklare än ni har fått lära! Kärlek vill hällas in i ert liv. Kan ni gå bort från den här vägen? Kan ni släppa sinnets grepp om problemen och utmaningarna för att skapa utrymme för lösningar? Kan ni fokusera på skönheten som ni vill se i framtiden, och ännu bättre, skönheten omkring er just nu?

Vi vet att ni alla har utmanande omständigheter i era liv. Vi vet att ni alla är fantastiska skapare och att ni inte nödvändigtvis skapar dessa utmaningar för att ni ville ha svårigheter, utan snarare för att ni glömde att älska er själva någonstans på vägen. Så hur ska ni skapa förändring mitt i detta ögonblick?

Anta att ni har ont i ert hjärta eller er kropp. Kan ni välja att vara snälla mot er själva just nu, för att trösta er själv på ett sunt sätt. Att göra hälsosamma val för er kropp, inte baserat på vad ni tror, utan snarare vad er kropp säger till er? Om ni har känslomässig smärta, be er ande: Vad behöver jag för tröst?

– En kram från era änglar? Hjälp från en vän? En varm luddig filt eller en promenad i naturen? Om ni har fysisk smärta, be er kropp: ”Vad är det du försöker säga mig?” Hur kan jag hjälpa dig att må bättre?” Var snälla mot er själva. Kämpa inte med era egna känslor eller kroppar. De är budbärare från er själ. De visar er de områden där ni söker större kärlek.

Anta att ni vill att någonting ska hända, men vet inte hur man får det att inträffa. Se er själva i det önskade resultatet, ge utrymme för möjligheten att det Gudomliga kan ha ett ännu bättre resultat. Välj sedan att hitta den glädje du kan just ”nu”. Välj sedan att älska något om er själv ”nu.” Välj att älska något om livet ”nu.” Att existera i en vibration av kärlek nu, leder till mer senare.

Kära ni, ni är alla så kraftfulla, eftersom i sanning har ni kärlek till Skaparen, som vill strömma genom era kärleksfulla hjärtan, in i era liv. Ni öppnar för detta genom att välja även den minsta kärleksfulla tanke, eller det minsta kärleksfulla valet. Ni kan alltid hitta någon eller något att älska – en färg, en bit choklad, himlen … någon i ert förflutna som hjälpt er, någon som ni hoppas att vara med, men ännu inte ens har träffat, ett konstverk, en video på internet, ett vackert foto, en stor måltid, en enda blomma som växer upp genom en spricka i asfalten som påminner om livets eviga kraft mot alla odds … Det finns alltid något eller någon att älska, ansiktet du ser i spegeln kanske? Ja du.

Vi älskar er så mycket och vi vet att vi är änglar i himlen bara för att vi tillåter kärleken till Skaparen att flöda genom oss hela tiden, och att känna denna kärlek är verkligen …himlen. Och ni kan ha denna rätt på er Jord, just nu, och nu, och nu igen …

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Mie Flällvide

Du gillar kanske också...