Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 19 juli

Judas Iskariot

Söndag 19 juli 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Hoppets tid är här, kära barn. Det händer mycket på alla plan på jordklotet nu. Förändringens vågor är här och de blir bara större längre fram. Även ni som inte ser kommer snart att se. Det är glädjens tid som är här och glädjen sprider sig från oss till er och tvärtom.

Var i hoppet, kära barn, det är där ni måste befinna er nu. Se att världen blir det under som ni i ert hjärta har drömt att det ska bli. Det och mycket mer kommer att ske på er jord nu. Håll fast vid ljuset och förvänta er under och ni kommer snart att se dem. Det finns många entusiastiska människor som upplever undren på nära håll. Andra får näring genom sina drömmar. Det kan vara både sanndrömmar och visioner som visas upp för er. Ta allt det här till er och håll fast vid tron och hoppet om den bättre värld som redan ligger vid era fötter.

Tänk på er hälsa nu kära vänner och lyssna på vad kroppen behöver, både var det gäller mat och vila. Det kan vara någon näring som den saknar och längtar efter. Fråga gärna de som har kunskap om vilken näring kroppen behöver och vad det kan vara för brist som den kan ha. Det kan vara värt att satsa lite extra på sin hälsa just nu. Inifrån och ut som vi säger, allt växer inifrån och ut. Det växer från ett ställe och sprider sig sedan utåt. Detta gäller både i det stora som i det lilla. Det är därför som allt som ska bestå kan ta lite tid. Där kommer återigen det magiska ordet ”tålamod”. Har ni någonsin hört talas om ordspråket: Den som ska tillträda himmelriket måste först ta sig igenom nålsögat. Tåla mod är en av de största dygderna på jorden och det finns det väldigt lite av idag. Idag ska det gå så fort och de som är lite sävliga suckas det över. Ändå är det de som gör den största tjänsten på jorden idag. De visar på vad det är som fattas och vad som måste till, för att allt ska kunna fungera lite bättre. Ni måste ju stanna upp och hitta till ert hjärta, för att allt ska kunna fungera lite bättre.

Det måste finnas en balans mellan hjärta och hjärna, för att man ska kunna förstå, vad som är rätt eller fel väg att gå. Idag finns det så mycket att välja på så att de flesta blir förvirrade och hamnar i beslutsångest, om de inte kan finna svaret inom sig. Många frågar andra men de har ju inte heller svaret, det finns ju inom dem själva. De kan ge råd men inte ge dig svaret. Rådet kan kännas bra eller inte bra, det är bara du själv som kan känna det. Följa någon annans råd och sedan skylla på att man fått fel råd, fungerar inte kära vänner. Du har bara ansvar för dig själv. Följde du någon annans råd så var det ditt val. Allt du gör eller inte gör är ditt eget val. Det är alltid ”du” som till sist bestämmer vad du gör. Så länge som du bestämmer att detta är det bästa valet för dig och de som befinner sig runt dig, så är det ett bra val. Framförallt så ska det kännas bra i hela kroppen. Då vet man att det är rätt.

Det kan vara många som står inför nya val framöver, så tänk då på att både hjärta och hjärna ska vara med och det ska kännas bra i hela kroppen. Då har du träffat rätt val. Jag lyckönskar er för alla era framtida val och minns att vi ger er all hjälp ni behöver. Så meditera och fråga på bara. Svaret kommer att finnas där om ni lyssnar riktigt noga. Det är viktigt, i den här tiden, att ni väljer den väg som är bäst för er. Den väg som fortast leder fram till målet.

Vi möter er vid mållinjen!

Med så mycket kärlek

Judas

Du gillar kanske också...