Änglarna via Ann Albers, 1 april, 2017

Änglarna, 1 april 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ta ett djupt andetag. Fokusera på glädje när ni andas. Tänk på något som har, eller skulle kunna ge er glädje. Andas! Känn lättheten i er kropp, pirrigheten, förundringen som far genom era celler. Stanna så länge ni vill i denna energi.

För att uppleva motsatsen, ta ett andetag och andas in sorg. Tänk på något eller någon som har gjort er ledsna. Känn tyngden i er kropp, vikten och densiteten av den energin när den fyller er kropp. Känn hur cellerna saktar ner, känslan av att inte kunna röra sig så lätt.

Förändra nu den energin. Den här gången ska ni andas in kärlekens energi. Tänk helt enkelt på något eller någon ni älskar, och medan ni andas, låter ni den energin att fylla er varelse. Känn utvidgningen av energin, lättheten och flödet. Håll kvar den tills ni känner en ljusare, gladare känsla. Om ni vill kan ni andas in vår kärlek för er.

Det finns en hel symfoni av energier i er tredimensionella verklighet – allt från extremt hat, till den mest intensiva andliga kärlek. I varje andetag väljer ni vilka energier ni vill ta in, förstärka och låta cirkulera. Era andetag står i kontakt med allt och alla som har, eller kommer att leva på Jorden.

För det mesta väljer ni omedvetet de energier ni tar in och sprider. Men när ni riktar er andning, väljer ni bara de mest förfinade och vackraste frekvenserna på Jorden, och sprider dem till gagn för mänskligheten.

Så andas in kärlek. Andas in glädje, hälsa, välmående, frid och medkänsla. Andas in framgång för de projekt som är viktiga för er. Andas in energin av en gudomlig livspartner. Andas in överflödets energi och fokusera på något som gör att ni känner den energi ni vill ta emot, och andas in den.

Oavsett vilken energi ni andas in, så börjar ni bli den. Ni fyller era celler med de underbara energier ni väljer att ta in. Ni börjar utstråla ett fält fyllt med de energier ni väljer, och i det fältet blir ni magneter för det som stödjer dessa energier.

Om ni vill hjälpa någon annan, ta dem till ert hjärta. Andas in det som ni vill dela med er av till dem – frid, kärlek – och andas sedan ut. Den energi ni avger kommer att nå dem i ett fält som är bortom mänsklig förståelse, just nu. Er andning förbinder er på ett sätt som ni ännu inte kan föreställa er.

På en energetisk nivå är ni förenade med dessa i himlen. De känner er kärlek. De kan också sända er sin kärlek med varje andetag. Andningen bär på energi.

Andas på, kära ni. Ni kan – genom spridning av era andetag – vara en välsignelse och ett bidrag på Jorden. Andas in vår kärlek och andas ut er egen. Ni har precis låtit den Gudomliga andningen obehindrat passera genom er. Ni har hållit kärleken i omlopp.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. Andas in oss!

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

You may also like...