Änglarna via Ann Albers, 23 april 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 23 april 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Slappna av. Andas. Det är ingen som dömer dig. Du utvärderas inte. Ingen i himlen håller räkningen på om du har bra eller dåliga dagar, eller vad du säger eller inte säger, gör eller inte gör, tänker eller inte tänker.
Vi älskar er villkorslöst. Det är vår natur att älska, och vi kommer alltid att vara sanna mot vår natur. Något mindre skulle inte kännas bra för oss. Vi älskar för kärlekens skull och för att känna oss trogna vår natur.
Vi förstår att andra har gett dig massor av kritik som du använder för att döma dig själv. Du har fått lära dig vilka beteenden och övertygelser som gör dig älskvärd, och vilka som inte gör det. Många av er blev mobbade, manipulerade och tvingade att vara något ni inte ville vara. Men ni kan alltid återta ert verkliga jag. Ni kan alltid välja att acceptera er själva som de ni är. Titta på de oskyldiga barnen som inte ber om ursäkt för att de är sanna mot sig själva. Det finns en anledning till att Gud gav namnet ”Jag är den jag är” till Moses. Ni är de ni är, och det räcker. Om himlen inte dömer er, finns det ingen anledning att döma er själva. Det är bara en gammal värdelös ovana.
Ingen får definiera dig förutom du själv. Ingen förutom du själv får bestämma vad som är rätt för dig. Ingen utom du själv får välja vilka erfarenheter du kommer att skapa, och vägen du går för att uppnå dem. Du bestämmer över ditt liv, och det är dags att sluta försöka behaga andra och istället behaga det Gudomliga inom dig.
Du kommer att upptäcka att när du slutar att försöka behaga andra som vill att du ska behaga dem, kommer du att dra till dig dem som du naturligt resonerar med. Du kanske förlorar några ”vänner” längs vägen. En del av dem kanske inte längre förstår dig, eller vill vara med dig för att du inte längre tjänar dem på din egen bekostnad. Låt dem gå.
Det finns en naturlig ordning i livet, om du tillåter den. Om du bara är dig själv kommer du att vägledas till dem som älskar dig som du är. Det var aldrig meningen att du skulle behaga alla andra. Det var aldrig meningen att du skulle göra alla andra glada. I själva verket är det inte din uppgift att få någon annan att känna någonting.
Ge dig själv friheten att vara du. I denna verklighet kommer du att finna lycka, eftersom ingenting är mer tillfredsställande än att förbli trogen din egen själ utan att behöva rättfärdiga, övertyga eller försvara din rätt att vara det. När du ger upp ditt behov att behaga och få andra att behaga dig, kommer du att upptäcka att du oftare är nöjd. Då kommer du oundvikligen att attrahera dem som du har en ömsesidig och naturlig harmoni med här på Jorden.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *