Änglarna via Ann Albers, 1 oktober

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 1 oktober 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så Mycket!

Om ni kunde älska er själva, ert verkliga jag, skulle de flesta av er leva ett mycket annorlunda och mer underbart liv.

Egenkärlek, som vi definierar den, är inte bara att ”må bra” i sig själv. Det är inte som att ni skulle känna er bättre än någon annan. Det är inte att bara göra bra saker för sig själv, utan i stället att vara villig att erkänna det Gudomliga Ljuset inom er, oavsett vad.

Egenkärlek tillåter er att ta emot vår hjälp. Det placerar er i ett energifält av sanning i vilket Skaparen och era änglar har möjlighet att hjälpa er. Egenkärlek får er att vara snälla mot andra och även känna förbarmande med dem som sårar er.

När ni ger er själva den kärlek som ni söker, är ni inte beroende av andra för att göra detta för er själva. När ni erkänner er egen Gudomliga gnista, även i era mörkaste stunder, kan ni bekräfta den i andra även när de är i djupet av sitt mörker. När ni förstår vilka och vad ni verkligen är, kommer ni inte att tillåta er själva att vara i obekväma situationer så länge – för ni kommer att vara medvetna om er förmåga att skapa förändring, och ni kommer också att vara medvetna om att hela Universum står bakom er.

Kära ni, lova att älska er själva varje dag i ert liv! Gör ett åtagande att älska er själva när ni inte känner er stolta över ert utseende, era tankar eller ert liv, för i dessa fall behöver ni extra mycket medkänsla och en påminnelse om sanningen. Gör ett åtagande att älska er själva även när andra inte gör det, för utifrån den energin kommer ni att märka att kärleksfulla, guidade händelser alltid dyker upp.

Vi älskar er. Vi vet vilka och vad ni är. Ni är inga mindre än Gudomliga gnistor som kom för att ta på er en mänsklig form, eftersom ni hade glömt denna sanning. På Jorden försöker ni att minnas, att återuppleva skönheten, kärleken och den nåd som finns inom er. Ni kan välja att ta till er sanningen inom er, även när ni inte känner den, och på så sätt snabbt återvända till kärleken.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...