Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 26 december

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

26 december, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Andas, kära ni. I varje andetag föds era liv på nytt. I varje andetag har Kristusljuset som kom in i världen i form av ett litet barn, för så många år sedan, en möjlighet att födas igen, inom er. I varje andetag, växer ett ljus i ert hjärta, som aldrig kan släckas, det upplyser ert sinne, tröstar era känslor, och strålar ut via alla era tankar, ord och handlingar i en värld som är i behov av kärlek.

Inom var och en av er existerar krubbans energi och energin av Kristusljuset. Inom var och en av er existerar lampans ljus som lyser klart. Inom var och en av er existerar den Gudomliga Kärleksgnistan som ger er liv! Fira, kära ni! Ni är ljusbärarna! Ni är denna kärleks hemliga sändebud! Ni är ljusen i vårt träd, stjärnorna på vår himmel och de dyrbara själar som har inkarnerat för att komma ihåg, för alltid, att ni aldrig är bortkopplade från detta ljus. Ni är aldrig åtskilda från denna kärlek.

Vår önskan för er i detta nya år är att ni kommer ihåg att kärleken är för alltid er. Kärleken lever inom er. Kärleken existerar i era hjärtan för var och en av er. Med varje andetag ni tar medvetet och djupt, drar ni detta ljus till er! Ni expanderar det inom er! När ni har en önskan, andas in den och tillåt kärleken till denna önskan att expandera inom er. När ni har en utmaning, andas och vet att ni andas in lösningar och hjälp. När ni bryr er om någon och inte vet vad ni ska göra, andas, vet att när ni fyller er själva med kärlek, så kan det inte göra annat än att flöda över, in i era älskades liv.

Andas, kära ni, i det nya året, medvetet och djupt, medan ni kommer ihåg att denna Gudomlig kärlek, som ni bara kan ta för er av, att leva och älska och fortleva inom.

Gott Nytt År, Kära ni. Goda nya stunder, nya äventer, nya möjligheter att älska! Goda, nya relationer, nya gåvor, ny vägledning. Goda, nya er, kära änglar på jorden. Vi älskar er i varje nytt ögonblick! Nu och nu och åter nu!

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...