Meddelande från Änglarna

Meddelande från Änglarna

9 augusti, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

 

Just nu pågår stora sammanstötningar mellan krafter på er jord, och ändå så under allt detta, under den skenbara dualiteten, krigen, stormarna, skillnaderna i ideologierna, så finns det bara en kärlek. Den högra handen grälar med den vänstra och de glömmer av att de alla är en och samma.

 

Vad gör ni när ni ser att saker pågår i er värld, som på en mänsklig nivå verkar både skrämmande och förfärliga? Kära ni, ni arbetar med dessa samma krafter som lever och andas inom er. Vilka sidor inom er är ”i krig”med varandra? Vilka delar av er själva önskar ni att ni kunde ”ta livet av”? Vilka delar av er själva blir undertryckta, bara för att bryta ut senare i stormar och kraftfulla känslouttryck? För det är verkligen så att alla krig, alla stormar, all fred och allt solsken existerar inom varje enskild mänsklig varelse.

 

Kommer ni att älska alla delar av er själva och stoppa krigen inombords? Kommer ni att erkänna alla känslor som uppstår inom er och därmed förebygga behovet av inre…och yttre…stormar? Kommer ni att vara freden och lugnet när lockelsen uppstår att falla in i kaos och drama? Kalla på oss för att hjälpa er för vi vet att det inte är någon lätt uppgift nu att vara människa på er jord…och ändå, som vi ser det, så är det en fantastisk tid att att vara vid liv för ljuset som stiger mot ytan i de mänskliga hjärtana, tar med sig allt som har legat slumrande, och allt som har blivit undertryckt och allt som har sopats åt sidan och som nu behöver healing.

 

Det är en fantastiskt tid att vara på jorden, en tid då ni kommer att se både det bästa av mänskliga hjärtan och också en del av de djupaste smärtor. För dem som väljer att älska och omfamna alla aspekter av sig själva, är makalösa möjligheter till hjälp från himlarna tillgänglig. För dem som väljer att undertrycka eller ignorera aspekter av dem själva, tja, mina kära vänner, ni har sett dem ibland er som blir något psykotiska när de försöker att hålla tillbaka känslorna som inte längre kan behärskas eller kontrolleras lika lätt som förr.

 

Så hur rider ni ut de så kallade naturstormarna och mänsklighetens stormar? Var friden, kära ni. Sluta kritisera och döma er själva. Sluta säga till er själv att ni ”borde”eller ”borde inte”känna på ett speciellt sätt och omfamna helt enkelt allt som kommer upp inom er –med kärlek. När ni är ledsna, be om tröst. När ni är upprörda ge röst åt era känslor på ett enskilt och säkert sätt. När ni är trötta, vila. När ni är glada, fira. Tillåt er själva att ”vara”som ni är. Tillåt era känslor att flöda genom er på ett hälsosamt sätt utan att rikta dem mot andra. Tillåt er själva att älska allting som stiger upp inom er.

 

På detta sätt, kära ni, genom att ändra er själva, ändrar ni världen, ett vackert och perfekt människohjärta i taget.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna
  • Svensk översättning: Mahlin Larsson –www.st-germain.

Du gillar kanske också...