Änglarna via Ann Albers, 3 augusti 2019

Änglarna, 3 augusti 2019

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ni upplever er själva som kött och blod, kropp och själ som rör sig genom ett fysiskt utrymme och i linjär tid. Men egentligen är ni ett oändligt medvetande som upplever sig själv genom filtret av er kropp och er hjärna. I en oändlig matris av möjligheter använder ni er fria vilja till att fokusera era tankar och därmed – medvetet eller på annat sätt – väljer vad ni vill uppleva i denna dröm som ni kallar livet.

Om er tro och kraften i ert fokus var stort nog, skulle ni kunna förändra hela er verklighet på ett ögonblick. Det finns människor på er planet som kan manifestera objekt med en enda tanke, läka med en enda fokusering på perfektion och förflytta sig själva bortom tid och rum.

Samstämmig verklighet är dock mycket kraftfull. Ni har fått lära er att ni är utlämnade åt världen omkring er. Ni fick lära er att ni måste lida som ett resultat av dåliga val i ert förflutna. I verkligheten kan inget vara längre från sanningen.

Universum för inget protokoll över er. Ni kan leva ett helt liv där ni gör dåliga val, skapar hemska sjukdomar och plötsligt, genom total insikt börjar fokusera på att bli hel. Ni kan ta ett dåligt finansiellt beslut och förlora allt ni äger, och sedan i ett ögonblick av uppvaknande börja fokusera på att åter bygga upp ett bättre liv. Eller så kan ni vara en bitter person i årtionde och i ett ögonblick av medkänsla fokusera på att bygga ett liv av kärlek. Ni kan i varje ögonblick välja att förändra ert fokus till en bättre verklighet.

På samma sätt är ni inte utlämnade åt någon annan, såvida ni inte ger deras verklighet mer uppmärksamhet än ni ger er egen. Hela världen skulle kunna vara i krig, men ni kan ändå känna er lugna. De omkring er skulle kunna se allt i mörker, men ni skulle se ljus. Läkarna skulle kunna säga att ni har en obotlig sjukdom, men ni skulle kunna tro på och uppleva en mirakulös läkning. Er äkta hälft skulle kunna fokusera på brist, men ni skulle kunna skapa otroligt överflöd.

Ni är antingen slav under andras vilja eller så är ni fria – ägare av er egen vilja och därmed er egen verklighet. Många av er kommer att protestera, ”Jag har fokuserat på vad jag vill och det har inte hjälpt!” Mina kära, vi vill kärleksfullt påpeka att de utmaningar de flesta av er har med att skapa på ett enkelt sätt … tja, ert fokus fladdrar!

Det ser ut ungefär så här; ”Jag tror på min dröm. Jag kan föreställa mig den! Jag vet att den är på väg (fokus är på). Tiden går. Den kommer inte. Var är den? Hur lång tid kommer det att ta? Den kommer aldrig att komma (fokus är av). Senare samma dag … Ok jag manifesterar. Bra, nu kan jag känna den igen! Jag skapar (fokus på). Några dagar senare … Hur kommer detta någonsin att kunna hända. Jag drömmer bara … (fokus är av)”.

Problemet är alltför vanligt. Att låta ert fokus fladdra hindrar er från att skapa någonting nytt. Ni håller fast vid ett ”hindrande mönster” där inte mycket förändras.

Öva på att använda ert fokus på mindre saker först. Fokusera under en dag på att hitta det goda var helst ni tittar. Fokusera sedan under en annan dag på att vara tacksamma, och en dag på att känna frid. För tillbaka ert fokus när det börjar vandra iväg. Inga ursäkter. Det är er hjärna. Det är ert val. Det är ert fokus. Det behövs bara lite övning för att bli tillräckligt viljestarka för att dra tillbaka era tankar dit ni vill ha dem.

När ni lär er att fokusera utan att låta det flacka, eller om ni åtminstone drar tillbaka era tankar där ni vill att de ska vara, då blir ni kapabla att skapa nästan vilka verkligheter ni vill.

Ni är inte slavar under ert senaste val. Ni är heller inte slavar under er världs val. Ni är själar, fria att skapa det ni önskar. Ert fokus är det verktyg som gör att ni kan navigera en matris av oändliga möjligheter, och att uppleva den verklighet ni väljer att fokusera på. Öva på att övervinna ”fladdret”, mina kära. Ert fokus är ett av ert kraftfullaste verktyg.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...