Det Arkturiska Råder via Daniel Scranton, 12 december, 2022

 

Tiden mellan nu och slutet av 2022 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att få dela dessa sändningar med dig. Vi delar dem gärna av olika anledningar. Vi gillar upplevelsen av att uttrycka oss själva, att dela med oss av våra sanningar, och vi älskar att stå till tjänst. Vi njuter också av processen att se exakt vem som kommer att ta emot sändningen, och vi njuter också av att observera vad varje person gör med sändningen. Det finns så mycket mer som ges till dig än bara ord, koncept, idéer och läror, och vi vill att du ska veta att du tar emot överföringar av energi varje dag.

När du ställer in dig på energierna som finns på dig, det är då du vet att du har mer att arbeta med än vanligt. Om du ställer in dig på dig själv kan du också känna att du är mer kapabel, än du var förra gången du ställde in på dig själv, att hantera energierna och göra något positivt med dem. Det är vad du gör med det du får som det här livet handlar om. För att uttrycka det på ett annat sätt, det är vad du gör med du har valt för det här livet som är vad det här livet handlar om. Du visste vad du gav dig in på eftersom du såg det; du såg ner på tidslinjen du skulle bo i, och du visste vilka dina föräldrar skulle vara, men du visste också vilka dina syskon och bästa vänner och så vidare skulle vara. Du visste inte vad du skulle göra med livet.

Den delen är inget som går att förutse. Det är inte förutsägbart, och det kan inte förutsägas eftersom det finns en fri vilja. Du har fri vilja, vilket gör att du kan välja vad du gör med det du får. Den fria viljan är värdefull. Det är en gåva, och det är en gåva som du börjar använda ögonblicket när du vaknar upp till sanningen att du skapar allt detta med mer än bara dina tankar, ord och handlingar. Du skapar allt detta med dina intentioner, dina val, din vibration och var du placerar ditt fokus. Ni skapar allt detta med energi, och närhelst ni har mer energi på er finns det mer ni kan skapa.

Det finns mer du kan göra just nu på grund av var du sitter energiskt. Vid denna tidpunkt i ditt kalenderår har du så många energier som du arbetar med. Det finns så mycket du kan åstadkomma från precis där du är, och du uppmanas att fokusera med mer avsikt eftersom vi vet vad du är kapabel till. Vi vet vad din potential är; vi vet vad ni kan göra med energierna som är över er just nu och som kommer, och vi skulle vilja uppmuntra er att ha samma tro inom er själva.

Tro på er själva och vad ni kan göra med era liv och för hela mänskligheten, så kommer ni att vara en del av medvetandets utveckling på ett mycket verkligt, pragmatiskt, praktiskt sätt, för nu vet ni att ni arbetar med mer än bara trä , cement, stål och andra naturresurser. Du arbetar med energi, och du har mer att arbeta med nu än någonsin tidigare i mänsklighetens historia.

Din nästa fråga måste vara: ‘Hur arbetar vi med energi?’ Först och främst, känn efter det. Känn efter det omkring dig; känn efter det när du andas. Känn hur det kommer in genom hjässan på ditt huvud och rikta det sedan med ditt fokus. Vad är det du vill skapa? Vad är det du vill se mer av i din värld? Vilka typer av förändringar skulle du vilja se i dina relationer, din ekonomi, din hälsa. Fokusera samtidigt som du är medveten om dessa energier, och se sedan vad du skapar tillsammans med vårt vackra universum.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...