Änglarna via Ann Albers 10 juli 2021

 

Änglarna via Ann Albers 10 juli 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När ni återföder er värld och era egna liv, fråga er själva: ”Vad vill jag ta med mig till denna nya verklighet? Vad vill jag lämna kvar?” Vi pratar inte så mycket om era tillhörigheter som era vanor, era rutiner, era tankar, övertygelser och historier. Tänk på det här ofta … ”Vem vill du vara?” Vi förväntar oss inte att du svarar på detta snabbt. Ni är som nyfödda barn just nu på er planet. Individuellt och kollektivt befinner ni er i en djup utforskning av Jaget.

Fråga dig själv: ”Vad ger dig glädje? Vad drar ner dig? Vad livar upp dig? Vad utmattar dig? Vad gör du av passion och vad gör du av plikt? Hur kan du göra dina plikter behagligare?” Detta liv handlar inte om lidande och överlevnad, och era hjärtan vaknar upp till det faktum att ni inte längre vill omfamna dessa gamla paradigmer. Era själar vaknar på en helt ny nivå. Era hjärtan viskar. ”Vi vill ha förändring. Vi vill leva och trivas och vara levande, inte bara existera!”

Vissa av er vet exakt vilka ni vill vara, hur ni vill leva och hur ni vill gå vidare när ni går framåt. Många av er befinner sig emellertid i ett utforskningstillstånd. Du är inte personen du var för två år sedan och du vill inte nödvändigtvis gå bakåt. Energin stöder inte längre oäkthet särskilt lätt. När du är i linje med ditt hjärta och din själ känner du dig levande, passionerad och vital. När ni försöker pressa er själva att göra något utan hjärta, såvida ni inte hittar ett sätt att göra det trevligt, känner ni trycket som ni lägger på er själva i form av fysiska smärtor, frustrationer, depression och ibland direkt ilska.

Lyssna på dina känslor. De är din själs viskningar. De är din kropps kemi som svarar på dina tankars program. De berättar för dig när du är på spår med ljuset inom dig och när dina tankar har avvikit från att fokusera på det goda i livet och det goda du önskar.

Var snälla mot er själva. Var försiktiga. Låt er utforska nya aktiviteter, gamla aktiviteter och aktiviteter som lockar er med glädje. Låt er ”prova” på nya tankar, nya sätt att se på livet. Googla ”alternativa perspektiv” på ett ämne som du känner dig upprörd över eller fastnar på och ser vad du hittar. Låt er vara som barn, kära ni, för ni vill alla väldigt mycket skapa himmelriket på er jord … ett liv i taget.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldig mycket.

— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...