Ashtar  via Beatrice Madsen, 28 mars, 2021

 

Ashtar  via Beatrice Madsen     21-03-28

Ärade ljusarbetare, ljuskrigare, sanningssökare, helare av Moder Jord med flera. Det kan nu vara så frustrerande för er, inte tu tal om annat. 

Det nålsöga ni går igenom av lögner, orättvisor och osanningar som man dessutom vill implemementera i mänskligheten. Ni ser det, ni är vakna och ni vet vilka sanningar som måste fram i ljuset innan vi kan få till en förändring.

Så frustrerande kära ni. En symbolisk bild vi kan skicka er är som att ni vore tonårsföräldrar till barn som väljer droger och ni kan bara se på, och försöka väcka och ge dem rehabilitering men era tonåringar väljer om och om igen att ta drogerna som inte visar sanningen som den är utan vaggar in deras sinne i illusoriska slöjor, där de tro sig må bra fast de egentligen inte alls gör det.

Vi måste tyvärr tala om för er att det kommer att ta tid. Slöjorna måste dras undan steg för steg och i det att de mörka krafterna vet att detta är deras enda chans att få behålla kontrollen över er så är det just innan slöjorna dragits bort. De kan omöjligt ha kontrollen över er. Ni är redan för högvibrerande och ser igenom, känner när det är falsk information och ni är grymt farliga.. Många väntas nu på denna sida som måste gå över för att brytningen blir för stor och för mäktig för deras själ att orka hantera. 

Det kan kännas som en klen tröst men ni kommer att få bekräftelse av dem på olika sätt från denna sida att de nu förstår att ni hade rätt. De kommer att se tillvaron på jorden med ett helt annat perspektiv från denna sida. När de var inkarnerade på jordeplanet var de så identifierade med materien att att det blev stört omöjligt att se verkligheten på något annat sätt än som det bjöds i falsarior.

Dramat är just nu både fruktansvärt och fantastiskt  att skåda och såsom ovan så ock nedan.  Nu när era DNA- strängar öppnat sig till ert sanna jag och de kristallina formerna aktiverats, så kan det vara än mer ansträngande och tröttande för er att se den tröghet och trötthet de som fortfarande dväljs i den tredje dimensionen  frotteras i. Vi ser också att ni känner er mer ensamma än någonsin, och att ni bler sedda som tokar och stollar gör det inte enklare. 

Erat arbete är så storartat och svårsläckt så vi ber er härfrån att se er skönhet och heliga strävan. Vi bugar oss ödmjukt över er arbetsinsats och vet att vi faktikst samarbetar. Om natten tar vi hand om er och ni får vid vissa särskilt svåra tider ligga i våra healing kammare för restaurering av energi och potent ljus. 

Om du känner dig trött och sliten så be våra skepp ta emot dig innan du somnar så att du till och med, med en medveten vilja  kan låta oss ta emot din andliga kropp. 

Vi välsignar dina steg och ser fram emot att snart höras igen, 

Ashtar med följe.

Du gillar kanske också...