Änglarna via Ann Albers, 10 juni, 2017

Änglarna, 10 juni 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Oro är en onaturlig känsla. Den är född ur känslor av besvikelse, övergivenhet, brist, diskriminering och hjälplöshet. Det är vad människor har tränats i att göra och känna när de inte vet vad de ska göra och känna. Det ger ett sken av omsorg, när det i verkligheten döljer uppriktig omsorg. Det låter er fokusera på att vara hjälplösa, i stället för att ta ansvar för situationer ni hamnar i.

Vi skulle aldrig döma er för det, eftersom vi vet att det är en känslomässig ”sjukdom” som gått från generation till generation, kulturellt understödd och ofta använd som ett verktyg för manipulation. Om ni oroar er tillräckligt, kommer ni att titta på nyheterna oftare för att känna er trygga. Om ni oroade er för er hälsa, kommer ni att tillbringa mer tid med att förebygga sjukdomar. Om ni oroar er för att ni inte är värda att älskas, kommer ni att tillbringa mer tid för att försöka hitta en make/maka, och försöka bli ”vackrare”, eller klä er snyggare. Om ni oroar er tillräckligt för någon, hoppas ni att den kommer att förändras för att befria er från er rädsla.

Vi säger dessa saker, inte för att vara kärlekslösa, utan för att hjälpa er att ta en titt på oron, och se den för vad den verkligen är. Den är född ur kärlek. Bakom oron finns äkta kärlek. Oron i sig själv är inte ett särskilt kärleksfullt beteende och tjänar inget syfte. Vad som finns bakom oron är underbart. Ni bryr er, ni älskar och ni vill det bästa för er själva och även de ni älskar. Den här sortens kärlek är vacker. Oron, däremot, speglar rädsla – en rädsla för att något hemskt kan inträffa, en rädsla för att det ni önskar för er själva eller andra inte kommer att hända, en rädsla som får er att känna er maktlösa för att ni inte kan kontrollera era liv, eller en rädsla för att det förflutna ska upprepa sig.

Om ni vill befria er själva från vanan att oroa er (och vi ser det som en vana, inte er djupaste sanning!), fokusera då på den kärlek som finns bakom den. Koncentrera er på vad ni vill skapa. Antag att ni oroar er för pengar och säger: ”Jag är orolig för att jag inte har tillräckligt!” Säg istället: ”Jag kommer alltid att ha mer än tillräckligt. Jag har ett överflöd. Jag lever i ett Universum med överflöd. Vad oroade jag mig för? Jag skapar överflöd. Jag har redan ett överflöd och mer kommer att komma.”

Antag att ni oroar er för några närstående som är ohälsosamma eller beroende. Säg: ”Jag är bekymrad över att de kommer att dö eller begå självmord! Jag är orolig därför att jag inte kan kontrollera det. Jag är verkligen orolig för att jag kommer att känna mig skyldig om de dör. Jag är rädd, eftersom jag älskar dem. Jag vill att de ska känna sig trygga. Jag vill inte känna alla dessa dåliga saker. Vad kan jag göra? Jag kan fokusera på deras ljus, deras strålande hälsa och lycka.

Jag ber för dem och får alla andra jag känner att också be. Jag kan själv leva hälsosamt … Åh, just det! Jag kan stödja hälsovibrationerna på den här planeten! Jag kan ta hand om mitt eget välbefinnande, så även om de dör skulle jag sörja, men jag skulle vara okej. Jag skulle inte vara beroende av deras val för min egen lycka. Det känns bättre. Jag vill fortfarande att de ska leva, men jag tar en aktiv roll för att stödja liv i allmänhet.

Ni ser er själva som maktlösa offer när ni oroar er. Vi ser er aldrig som offer, men vi vet att många av er har programmerats för att spela den rollen genom mänsklig vana och kulturella villkor. Det är mycket kraftfullare att se kärleken bakom oron, och se hur ni kan stärka den. Ni är otroliga skapare. Lyckligtvis skapar ni dåligt när ni är oroade, men bra när ni är lyckliga.

Välj bort vanan att oroa er. Det kommer att krävas lite ansträngning och engagemang, men belöningen för er själva och era nära kommer att vara både riklig och underbar!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...