Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 16 januari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

16 januari 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Alltid när ni vill skapa något nytt, kommer ni behöva släppa taget om något gammalt. Om ni behöver uppfattningar som fungerar bättre för er, måste ni arbeta omsorgsfullt för att släppa de gamla som inte fungerar. Om ni vill ha ett nytt hus, måste ni släppa det gamla. Om ni vill ha nya kläder, behöver ni röja i garderoben och om ni vill ha en ny relation, måste ni sluta hänga er kvar vid allt det som har varit.
Ärligt talat, ert förflutna existerar bara i ert sinne, för det är faktiskt borta. Det har tvättats bort liksom vatten i en flod och ni kan bara bära med er det som ni kommer ihåg och det som ni dömer. Så snart ni kan älska det förflutna för det som det förde med sig och lärde er, då kära ni, är det över. Energin frigörs och tillåts flöda från er in i himlarna där vi, änglarna, kommer hjälpa till att göra den till nånting så mycket bättre. Det är precis som att ge näring, när ni ger oss era tidigare smärtor, sorger, rädslor, ouppfyllda förhoppningar och drömmar och ber oss att vi omvandlar dem till kärlek, så kommer vi att göra det. Som att rensa ur era garderober, kära ni, att regelbundet ge oss er tunga energi kommer tillåta er att andas och att göra plats för det nya.

Placera era händer precis framför er navel som om ni är redo att fånga något som kommer att frigöras. Ta ett andetag. Känn alla områden i er kropp, sinne eller själ, som känns tunga. Föreställ er, medan ni andas in djupt, att ni samlar denna energi in i er mage. Sedan, när ni andas ut, föreställ er att ni frigör denna täta energi i formen av en boll som samlas upp i era händer. Det kan se mörkt ut, molnigt, eller bara tätt, om ni är visuella. Det kan kännas stickande, tungt eller bara ovanligt, om ni känner, eller ni kan bara föreställa er det. Fortsätt andas på detta sätt och samla tung energi in i magen med ett långsamt andetag in och driv sedan det utåt till denna boll av energi i era händer. När ni känner att bollen har blivit ganska tung och ni känner er mycket lättare, ge det uppåt till himlarna och vi kommer att ta det från er och förvandla det till kärlek för att återanvändas i universum. Gör detta regelbundet kära ni, kanske efter jobbet varje dag eller åtminstone en gång i veckan. Ni städar era hem, tvättar era bilar…varför inte rena er själva regelbundet så att ert ljus kan lysa ännu klarare, era kroppar kan kännas mycket bättre och ert sinne kan vara lugnt.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...