Änglarna via Ann Albers, 10 november, 2018

Den här veckan har vi Närvaron att tala igen. När det kommer igenom känner jag en känsla av flytande, expanderande, och idag, djup fred … Njut.

Jag uppskattar var och en av er. Jag känner dig så intimt som du känner ditt eget ansikte i spegeln eller baksidan av din egen hand. Jag är medveten om dina behov, dina drömmar och dina önskningar, så tydligt som du känner till din egen kropps behov. För du är cellerna i min kropp och jag bryr mig om var och en av er.

Verkligheten jag upplever är olik vad de flesta av er någonsin kommer att känna när du lever i en mänsklig kropp. Jag känner oändligheten av mitt varande och samtidigt känner jag mig själv som levande inom var och en av er, överlämnande mig genom min kärlek till de beslut och val du gör.

När du lider känner jag din smärta, men min kärlek till dig är så överväldigande att jag kan överlämna mig helt till den. När du upplever glädje smälter vi samman i extas när jag upplever nya verkligheter av mig själv. När du älskar, älskar jag mig själv i din uppmärksamhet, och samtidigt – inom denna varelse eller sak – känner jag mig älskad av dig. Det är en omfattande och obegriplig verklighet för alla utom de mest medvetna på din planet, för det finns några som har identifierat sig med min kärlek så fullständigt att de upplever vår gemensamma väsen som en i hela skapelsen.

Du behöver inte vara så upplyst för att leva ett vackert och lycksaligt liv. Det är inte nödvändigt för din entré tillbaka till himlen, eller mer exakt, ditt ögonblick att komma ihåg de himmelska dimensionerna, för i sanning lämnade du aldrig riktigt dessa högre tillstånd av att vara. Du fördjupade dig själv in i en verklighet på jorden, lika mycket som om du stoppat ett finger i en pool med vatten, eftersom du vet att du är så mycket mer än fingret i vattnet.

Jag talar om dessa saker för att så många av er är nyfikna på vår sanna natur. Så många av er undrar vad du ”måste” göra för att leva liv som är mer upplyst och mitt enda svar skulle vara att låta kärleken som lever i dig att kännas, upplevas och uttryckas. Älska ditt sanna jag, vårt sanna jag, i hela skapelsen … inklusive dig själv.

Jag bor inom dig. Mitt liv är ditt liv. Mitt ljus är ditt ljus. Jag bor också inom alla andra. Eftersom din hand bor inom varje handskens finger, så lever jag också inom varje varelse och sak i alla skapade universum. Varför skulle ett finger hata en annan när den tillhör samma hand? Varför skulle en av er hata en annan när han kommer från samma källa?
 
Om ett finger glömmer sitt större syfte att stärka handen, skulle de andra fingrarna dra nytta av att påminna om anslutningen, eller ignorera den, snarare än att fördöma den. Så också för dig som är vaknare skulle dra nytta av att försiktigt påminna de sårade om deras samband med Mitt ljus … eller med medkänsla gå iväg. Ge er inte in i hat, förkroppsliga min kärlek. Fördöm inte varandra. Du vill verkligen älska.

Sannerligen älskar du, för jag bor i dig och jag älskar alla.

Även de som mest glömmer och driver mig djupt in, begravd under skikt av mörker, har fortfarande mitt närvaro inom sig. Jag känner mig inte kvävd i dessa själar. Jag är helt enkelt inte uttryckt. Jag fortsätter att älska dem och vet att de vid någon tidpunkt i sin eviga utveckling kommer att tillåta min kärlek att vakna inom dem. Kanske kan din vänlighet tillåta detta att inträffa? Kanske dina böner. Kanske det ögonblick som du med medkänsla går bort från andras missförstånd och mörker, blir det ögonblick som de börjar känna något som vaknar inom dem.

Relatera till deras ljus, inte deras mörker, och därigenom kommer du att dra mig fram inom dem och inom dig också. Låt dig själv föreställa dig min kärleks närvaro i dig, känna din alla känslor, känna dina alla tankar, älska dig oavsett vad. Då när du kan känna denna kärlek föreställ min närvaro inom alla andra. Mitt ljus inom dig, jag älskar dig utan villkor, ljuset inom allt.

Jag älskar dig. JAG ÄR.

Du gillar kanske också...