Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel, 7 november 2018

Ärkeängeln Gabriel via Shanta Gabriel: meddelande för nymånen i november 2018

7 november 2018

Kära ni,

dessa ord klargör vägen till ett bekymmersfritt, glädjefyllt och fridfullt liv. Att vandra i skönhet innebär att titta på allt ni ser med hjärtat och med sinnet. Detta kan betyda att man ser bortom ytan på vad som tycks vara disharmoniskt med vetskapen att det finns perfektion och skönhet i en situation. Det finns skönhet överallt omkring er och ibland krävs en bön liknande ”Gud, låt mig se skönheten här” för att synliggöra den.

Att vandra i skönhet betyder att ni tillåter medvetenheten om att det finns skönhet i världen att komma upp till ytan, så att ni kan bli medveten om den stora skönheten i Guds skapelse. En enda blomma äger lika mycket av nyckeln till universell kunskap som hela blomsterfältet.

Gör allt ni kan för att bli medvetna om skönheten omkring er och för att tillföra mera skönhet till er värld. Att ta med sig den där blomman hem kan göra dagen ljusare, när blommans andliga essens genomsyrar er värld. Sök efter skönhet varje dag och var tacksamma för vad ni finner.

Att leva i tillit betyder att det djupt inom er finns en inre vetskap om att ni aldrig är ensamma, och att Guds vilja arbetar för er i era liv. När ni ger era liv till Gud och ber att Guds vilja skall ske, då kan ni lita på att varje situation löser sig på ett tillbörligt sätt som leder till det högsta goda för alla berörda.

Att leva i tillit betyder att acceptera det som är synligt och uppenbart i era liv och göra anspråk på Guds vilja, som finns inneboende i varje situation. Att leva i tillit ger änglarna möjlighet att trösta och inspirera er så att ni kan erhålla stöd inom varje del av era liv.

När ni vet att Guds välvilliga kärlek vägleder er finns det en stråle av ljus att följa. Denna kärlek är den starkaste kraften för det goda i universum. Den här kärleken skapar frid och harmoni i själen och hjärtat på varje individ som minns. Tillåt tilliten i detta tillkännagivande att genomsyra varje cell i era väsen.

Ni är alltid vägledda genom Guds kärlek och ni är aldrig ensamma. Ni kan kalla på den här kärleken när som helst och vara säkra på att den finns där för er.

Så låt detta tillkännagivande bli er livsväg. Tron kommer att skapa mera kärlek, glädje och frid för er på alla sätt.

Än en gång säger vi er, kära ni:

Vandra i skönhet, lev i tillit och vet att Guds välvilliga kärlek leder er väg.

Shanta Gabriel

För Ärkeängeln Gabriel

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...