Änglarna via Ann Albers, 3 april 2021

 

Änglarna via Ann Albers

den 3 april 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Om ni firar Pesash, Påsk, eller till och med vårens eller höstens ankomst, så firar ni verkligheten av evigt liv och dödens oförmåga att utplåna detta Liv. Döden förefaller så verklig i er tredje-dimensionella verklighet, för kroppen kan, och kommer slutligen att dö. Döden ”byggdes” in i er upplevelse här på Jorden, inte som något hemskt avslut, utan snarare som ett sätt på vilket ni skulle kunna återvända till de större, mycket mer strålande dimensionerna varifrån ni kom.

Döden – kroppens död, eller en av de obegränsade antal mini-dödar som ni upplever under loppet av ert liv – behöver inte vara smärtsam. Vissa av era Mästare på Jorden har helt enkelt skiftat sin fokus till den större verkligheten, sålunda ”genom att dö” helt enkelt för att själen drog sig tillbaka. Sjukdom, krämpor och nedbrytning är valbara sätt att expandera bortom kroppen när man är färdig. Ni kan i stället ha för avsikt att dra er tillbaka i er sömn när ni är klara med er själs önskningar i slutet av detta liv. Ni kan älska er själv tillräckligt för att omfamna livet som ni vill, medan ni är här och sålunda tillåta de helande och föryngrande energierna hålla er kropp vid hälsa, eller återställa den, tills er själ är redo att expandera tillbaka till verklighetens större förståelse.

Likaså kan de många ”mini-dödar” som ni upplever under loppet av ert liv vara antingen smärtsamma eller glädjefyllda. Fröet måste dö för att plantan ska resa sig upp ovan jorden, men det överlämnar sig villigt. Barnet inombords måste sammansmälta till det vuxna självet i och med att ni mognar och om ni låter detta ske vänligt, så är det en graciös övergång. När ni når ut efter en lyckligare karriär, så måste ni lämna er gamla bakom er och detta kan ske med entusiasm och positiv förväntan. När ni vill ha ett bättre liv, så måste ni vara villiga att släppa taget om det som inte längre genljuder med den som ni vill bli, men ifall ni kan göra detta med en iver för livets äventyr så är det ett glädjefyllt, fastän kanske nostalgiskt, frisläppande.

Döden, kära ni, är en del av självaste livet. Ni var menade att expandera. Ni var menade att växa. Ni var menade att skapa och att göra bruk av de nuvarande obehagliga situationerna i livet bara som en startramp för en bättre verklighet.

För att föda fram en ny värld, så dör ni i egenskap av en kollektiv mänsklig ras från den gamla. Det kommer inte att förekomma någon ”återvändo” tillbaka till det normala. Det kommer bara att finnas ”framåtskridande” och det är en strålande verklighet ni rör er till, fastän den sker trots alla födelsens sammandragningar som ni fortsättningsvis får bevittna.

Så när ni firar Påsk, Pesash, Vår, eller Höst, ställ då frågan till er själv: ”Vad vill jag att ska dö inom mig? Vilket nytt liv eller vilken ny situation vill jag att ska återuppväckas?” Vill du låta dömandet dö, så att du ska kunna återuppstå till att känna dig fullständigt avslappnad i livets flöde? Vill du låta gamla nederlag dö så att du ska kunna uppleva frihet och glädje? Vill du låta en gammal identitet dö bort – en som identifierar sig med lidande – så att du ska kunna omfamna dig själv såsom inget mindre än ett magnifikt barn av Gudomligheten?

Kära ni, vad skulle ni vilja släppa för att kunna låta något bättre återuppväckas?

Om du vill, dela en pappersbit i två kolumner. Gör på ena sidan en lista på vad du vill släppa och skriv på den andra vad du vill att ska återuppväckas i dess plats.

Sakerna på listan kan vara enkla eller djupgående. Jag vill att min stökiga garderob ska ”dö” så att jag ska kunna återuppväcka ordning. Jag vill att min gamla diet ska ”dö” så att jag ska kunna äta mat som ger näring till mig, min kropp och själ. Jag vill att en gammal oförrätt ska dö, så att jag ska kunna återuppväcka oskuldsfullhet, glädje och frihet. Jag vill att mina klagomål gällande XYZ ska dö, så att jag ska kunna återuppväcka hopp. Skriv en lista på allt som du är villig att låta dö och vad du vill att ska återuppväckas i stället.

Nu, varje gång ditt fokus ligger på en av de saker som du vill att ska släppas, flytta då snabbt över till den sak som du vill återuppväcka. Till exempel, om du öppnar din stökiga garderob och börjar muttra, flytta då snabbt över till det önskade återuppväckandet. ”Åh, javisst! Jag vill återuppväcka ordning!” Ta en stund och se hur det kan kännas. Hur skulle det kännas att återuppväcka ordning? Bara föreställ dig det. Om du känner att du vill göra något åt det, gör det. Om inte, gör det inte.

Ni kommer snabbt att lära er vad ni verkligen vill släppa, i motsats till vad ni inte vill och vi har överhuvudtaget inget dömande gällande något av det. Kanhända ni inser att ni känner er okej med er stökiga garderob, när allt kommer omkring, men till och med när ni utför denna övning så har ni återuppväckt en högre vibration av frid. Kanhända ni får en plötslig längtan efter att städa ut garderoben och då har ni åter en gång hittat en väg till frid. I vartdera fallet har ni återuppväckt frid för er själv!

Anta likaså att du vill låta någon gammal oförrätt ”dö” gällande någon i ditt förflutna, för att kunna återuppväcka emotionell frihet och glädje. När du tänker på ditt gamla sår, fånga upp dig själv och påminn dig själv: ”Jag vill återuppväcka emotionell frihet och frid.” Ta ett ögonblick. Föreställ dig det. Känn det. Hur skulle emotionell frihet och frid kännas? Detta har inget alls att göra med den andra personen. Detta har att göra med de energier som du återuppväcker – som du kallar upp till ytan – inom ditt självaste egna hjärta.

Ditt återuppväckande ligger alltid inom din kraft, oberoende av världen utanför.

Döden inträffar först inombords. Återuppväckandet sker först inombords. När du skiftar dina energier inombords, så kan din yttre värld förändras. Valet att stanna kvar i en situation eller en tankevärld, eller att expandera bortom är upp till dig … och du har evigheten på dig att spela med dessa energier! Det förekommer aldrig någon påtryckning från vår sida för att ni ska återuppväcka er själva. Det finns bara stöttning för att hjälpa er att hålla vad ni vill vid liv inom er och att ta er bortom det som ni inte vill ha.

Trevlig Pesash, kära ni! Glad Påsk! Glad Vår och till er som är på södra halvklotet, Glad Höst! Låt er själva vid denna underbara årstid se på det som ni vill hålla vid liv, det som ni vill släppa taget om och det som ni vill att ska återuppväckas inom er.

Stor Kärlek är på väg till er och genom er varje dag, men den är specifikt intensiv på er Jord just nu. Njut av den, använd er av den och låt er själva återuppväcka er på alla sätt som ni väljer att göra det.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...