Valar från Sirius B  via Galaxygirl, 2 oktober 2023 

 

Valar från Sirius B  

Via Galaxygirl, 2 oktober 2023 

 

Hälsningar markarbetare. Vi är valar från Sirius B. Vi har varit i kontakt med era varelser i havet i evighet. Tillsammans har vi format ett nätverk av hög intelligens och kärlek, som jordar ljus och visdom på djupet av era mörka vatten. Vi ser inte i mörkret utan följer vårt eget inre ljus, vår egen inre kunskap. Vi ser att detta kan vara till nytta för människorna. Inre vägledning och inre kunskap följer ljuset av den inre fyren, och ni har denna inre fyr som kallar hem er, och ändå är hem inom och utanför, den är kopplingen mellan helheten av allt och helheten av ingenting. Alla är ett.  

Det är oroliga tider i er vattenvärld. Vi hjälper Gaia genom att skicka vårt ljus och våra energier till vår valfamilj. Vi överbryggar ljus och balanserar ankarpunkter över dimensioner, men inte över tid eftersom allt är som det är nu. 

I det djupa mörkrets vatten måste varelserna där följa sitt eget ljus, sin egen kunskapoch vägledning. Varje rörelse är en rörelse av tro, tillit och förtröstan om att den Stora Moderna kommer att vägleda och omfamna oss i det mörka djupet. Precis som hon omfamnar er i era djupa mörka stunder. (Jag ser självlysande varelser av alla storlekar och former, varelser som är okända för mig. En del ser ut som glödande svampar som förvandlas till bläckfiskar och simmar iväg. Andra är nyfikna och simmar mot mig och omger mig med självlysande ljus. Valarna finns runt mig, jag känner deras närvaro. Det är en plats fylld med överväldigande kärlek. 

Jordens folk, markarbetare bland galaxerna, vi ser er. Vi ser er med våra hjärtan, vi ser er som ni är, de som frivilligt kom och simmade i djupet för att lysa med ert ljus, så att de andra omkring er kunde förstå och inse att de också har ett inre ljus. Ni är alla Skaparens tändstift. Ni är alla magiska i ert skapande. Var inte rädda för det som kommer, skygga inte för ert inre ljus. Ljus är det som förde er hit, och ljus är anledningen till att ni kom. Det är ert öde. För ni är ljus. (Valarna blåser bubblor runt omkring mig och jag ser människors ansikten när de hittar sitt inre ljus.) 

Ni är havet och inte bara vågorna, det har sagts om er värld. Vår värld består mest av vatten, det finns lite land förutom djupt där inne där andra bor. Vi omger vår värld med ljudande ljus. Vår sång har vibrationsnycklar för healing. Vi sänder dessa vibrationer av sång till er nu. 

Mina små. Ni har blivit nertyngda. Många av er undrar vad ni mer kan göra för att hjälpa till. Vi hjälper till genom att skicka ljus till de mörka vattnen genom att höja vattnets vibration, så att planeterna kan sjunga. Tvivla inte på er väg. Ni simmar för närvarande i något som känns som mörker, men det är omgivet av ljus. (Jag ser en fiskskål med mörkt vatten som är omgiven av bländande ljus.) 

Vi valar från Sirius B är mycket större än valarna från er värld. Våra energier påverkas av stora avstånd, precis som era energier också gör. Bli inte skrämda av djupet. Magi ligger där och väntar på att bli upptäckt. Och den magin tror vi är ni.  

Vi är Valarna från Sirius B. Ni undrar om vårt budskap är avslutat? Vårt budskap flödar alltid som tidvattnet och månens dragningskraft. Vi är alltid med er. Er väg i vattnet kommer att lysas upp av månljuset som styr ert vatten. Och det kommer att bli tydligt vilken väg ni kommer att simma. Det finns världar med många vattendjur, alltför många för att man ska kunna räkna dem. Skapelsen expanderar hela tiden.  

Vi är Valarna från Sirius B. Frid. När ni är trötta simmar vi med er, ni kan vila på våra ryggar. Vi är era vänner från djupet. Vi är alltid med er. Vi är ett. 

 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *