Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 8 december 2018

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 8 december 2018

Per Staffan 8 december 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Om du bara visste hur djupt älskad du var så skulle du vakna varje morgon och förvänta dig att få hjälp från universum och att din dag skulle flöda smidigt och graciöst och du skulle känna dig fri att omfamna en ny glädjefull dag i livet!

Tyvärr blev många av er inte uppfostrade till att förvänta er kärlek, hjälp och assistans från skaparen och änglarna. Många av er växte upp med tron att ni var tvungna att ”förtjäna” Guds kärlek, att ni var tvungna att närma er änglarna endast med ”högre” böner och att ni inte skulle ”störa” det Gudomliga med trivialiteter. Faktum är att ingenting kan vara längre ifrån sanningen. Du är älskad. Du är guidad. Du är värdig. Du behöver inte förtjäna kärlek. Den ges fritt, hela tiden.

Frågan är inte, ”Är du älskad? Är du guidad? ”utan i stället är du öppen för att få denna kärlek och vägledning?

Tänk dig att du står framför en låst dörr och kämpar för att öppna den. Du krånglar med nyckeln i låset. Du försöker med dörrhandtaget och fortfarande rör sig inget ur fläcken. Du bankar på dörren och ingen svarar. I frustration försöker du ännu hårdare. Du tar ett steg tillbaka och ditt sinne går i cirklar när du försöker lista ut hur du skall öppna dörren.

Det enda du känner för att göra är att sitta. Så du sätter dig och väntar, sitter och väntar, och plötsligt får du uppmaningen att se vad som ligger runt hörnet. Du argumenterar med dig själv! ”Nej!” Jag måste sitta här och vänta på att någon ska släppa in mig eller tills jag räknat ut hur man kommer in! ”Ändå är önskan att ta en promenad kvar.

Slutligen ger du efter för den där önskan och du går runt huset … där du hittar en öppen dörr och älskvärda människor som väntar på att hälsa på dig!

Så det är med ditt liv. Om något inte fungerar som du vill, vänta tills du är inspirerad att göra något annat. Överlämna dig. Ha förtroende. Du är alltid älskad, alltid guidad, alltid tyst invinkad på en väg som kommer att ge dig allt du vill och behöver. Du behöver bara uppmärksamma ditt hjärta och vara villig att ta emot den här kärleken.

För varje situation där du känner dig utan kontroll finns det Gudomliga. Kontrollera vad du kan. Koppla av, släpp och överlämna vad du inte kan. På så sätt kommer du att leva ett vackert, guidat och lyckligt liv, och du kommer att njuta av dina semesterdagar … stressfri!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
– Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...