Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 10 december 2021

 

Pay Attention to the Signs ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Var Uppmärksamma på Tecknen ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket bekanta med de olika sätten ni alla har för att frigöra era tankar och övertygelser om något som ni en gång ansåg vara mycket sant för er. Vi vet att det i vissa fall bara krävs en liten knuff för att få er att flytta bort från en starkt hållen position, och vi vet att andra gånger krävs det något mirakulöst för att flytta ert perspektiv till något helt nytt.

Och vi vet också att det finns många upplevelser som ligger mellan dessa två ytterligheter. Vi har sett alla olika knep som ni använder på er själva för att få er till en ny nivå av medvetenhet, och vi vill att ni ska veta att ni gör detta för er själva på en konstant basis, eftersom ni alltid försöker få er medvetenhet till ett högre plan.

Nu, när vi pratar om du och DU, talar vi om det du som du tänker på som dig själv kontra det DU som du verkligen är. Vi pratar om ditt ego och ditt högre jag. Ditt högre jag drar, för det mesta, i alla trådar, för att få saker att hända eller inte hända, och försöka få dig att vakna upp till något som du behöver släppa taget om.

Men i slutändan måste du öppna ögonen, se tecknen som finns där framför dig och göra det nya valet. Du måste släppa något som du har hållit fast vid väldigt länge för att ta tag i något nytt, något som kommer att passa bättre, något som passar dig bättre. En ny tro. En ny sanning. En ny verklighet.

Det är vad du är där för att ständigt uppleva, och du kan göra det enkelt om du är uppmärksam på tecknen. Var uppmärksam på de små knuffarna. Uppenbarligen, när ditt högre jag slår dig på huvudet med något mirakulöst, är det mycket lättare att ändra dig inifrån, men det är de konsekventa små knuffarna som du behöver ägna mer uppmärksamhet åt. Det är synkroniciteterna som är viktigare än vad du ger dem kredit för.

Det är vad vi är här för att varna er för. Det finns alltid mer för er att se, känna och förstå, och allt ni behöver göra är att vara uppmärksamma och ni kommer att se tecknen, ni kommer att få universella memos, och ni kommer att skifta, lite i taget, ögonblick för ögonblick, och dag för dag.

 

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...