Änglarna via Ann Albers, 11 februari, 2017

Änglarna, 11 februari 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Det är så många av er som är oroade över tillståndet i världen. Ni är oroliga för er fred, er säkerhet, er ekonomi och er miljö. Ni är oroade för att de aktioner som de med ”makt” utövar kommer att påverka er negativt, men förhoppningsvis kommer de att påverka er på ett positivt sätt. Vi hör att många av er fråga er: ”Vart är världen på väg?”

Från vårt perspektiv har världen alltid varit en blandning av ljus och mörker – sanning och missförstånd. Er planet, min kära, är en skola i vilken varenda en av er, utan undantag – oavsett hur mörk eller ljus man framstår som – har en förmåga att leta sig tillbaka till kärleken. Jorden är ett klassrum där ni studerar ert högre ”Jag”. Ni tittar i livets spegel och bestämmer er för vad ni vill ta upp till ytan. Kommer ni att välja kärlek eller rädsla? Kommer ni att ta tillbaka er Gudomliga makt för att skapa det liv ni önskar leva, eller kommer ni att ge bort er makt till andra omkring er?

Det ni ser på era nyheter idag har alltid funnits. Den enda skillnaden mellan nu och då, är att ni har tillgång till information som en gång doldes för er. På gott och ont ser ni girighet, intolerans, fanatism, separation och kontroll som alltid har pågått, men oftast i hemlighet. Nu har ni fått en möjlighet att se de dessa direkt och ni frågar er: ”Vill jag ha girighet i mitt eget liv? Vill jag stödja intoleransens vibration? Vill jag älska eller skapa splittring, både inom mig själv och i den yttre världen?”

För att läka trångsynthet, måste ni sluta att döma er själva. För att läka hat måste ni sluta att vara självkritiska. För att läka girighet, tillåt er själva överflöd och var tacksamma för det. Om ni vill läka på utsida måste ni ta itu med roten till problemet inom er.

Det gör lite eller ingen nytta att hata ”hatarna”, att ha fördomar mot dem som är ”fördomsfulla” och fördöma de som fördömer andra. Genom att döma och korrigera andra, kan ni kanske begränsa problemet, men samtidigt vattnar ni dess vibrationella ”rötter”.

Älska istället ljuset inom alla varelser, oavsett hur förvirrade och mörka de kan verka. Föreställ er att ni underblåser den Gudomliga gnistan inom dem. Be för deras upphöjning. Be också för er egen upphöjning, för en ensam själ som står i ljuset av kärlek och sanning har ”makt” och är långt mer kraftfull än någon armé av själar som är förlorade i mörkret.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...