Änglarna via Ann Albers, 11 september 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 11 september 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Det är mycket rörelse på er planet just nu. Det är mycket kärlek som sänds till er från himlen som svar på er fråga. Det finns en stor potential för att manifestera och för drömmar att gå i uppfyllelse.
Frågan att ställa er nu är: ”Skapar ni liv, eller låter ni livet skapa er?”
Ni skapar ständigt era egna upplevelser av livet, genom att dra till er människor och omständigheter som ett resultat av er vibration. Men eftersom er vibration är ett resultat av ert fokus och ert svar på det ni fokuserar på, låter många av er vibrationen dikteras av världen omkring er.
Men bara för att världen erbjuder er något att fokusera på, betyder inte det att ni måste göra de val den erbjuder. Till exempel erbjöd världen er massor av rädsla kring pandemin. Ni kunde ha valt att fokusera på rädsla, på att vara försiktiga och praktiska, på att vara friska och lyckliga, eller på vilken av dessa kombinationer som helst. Man har inte mer rätt eller fel än någon annan – de erbjuder er helt enkelt en annan upplevelse. Världen erbjöd er ett sorgligt och plötsligt krig att fokusera på. Ni kunde ha fokuserat på rädsla och hat, men istället fokuserade många av er på kärlek och böner och avvärjde ett världskrig.
Världen har erbjudit er en otänkbar rasism. Ni kan fokusera på skräcken, eller så kan ni fokusera på inkludering och uppskattning av alla människors skönhet. Ni kan börja i era egna kretsar och därifrån sprida kärlek utåt.
Världen har gett er nyheter om skjutningar och våld. Ni kan fokusera på skräcken, hatet och ångesten och vibrera med den nyheten, eller så kan ni fokusera på böner, kärlek, tro och intentionen att vila i den Gudomliga Kärlekens trygga famn.
Mina kära, ni skapar er värld med ert medvetna fokus, eller så kommer er värld att påverka ert fokus till den punkt där ni låter den skapa er.
Låt inte världen driva er till förtvivlan, hopplöshet, frustration eller rädsla. Låt inte världen få er att tro att ert klimat går åt helvete i ett nafs. Låt inte världen få er att tro att ni inte är säkra, att välbefinnande är utom räckhåll och att överflöd dikteras av marknaden.
Gör istället anspråk på er Gudagivna kraft att fokusera på den verklighet ni vill se. Fokusera på det goda omkring er nu. Fokusera på de lösningar ni vill se, och koncentrera er på uppskattning närhelst ni kan.
Vi har sagt det många gånger, och det tål att upprepas eftersom inte en enda av er uppfostrades med en medvetenhet om hur den energetiska vibrationen påverkar er. Er energi är mycket kraftfullare än någon ansträngning ni utför, för i en hög vibration kommer lösningar, vägledning, hjälpsamma människor, era behov tillgodoses och era önskningar uppfylls. Ni lever i ett energiflöde som är i harmoni med dem som är i harmoni omkring er.
När ni har problem, höj er vibration och vänta på lösningen. När ni är upprörda på någon, fokusera tillfälligt på något annat, höj er vibration och be Gud att läka situationen. När ni måste ha en svår konversation, höj er vibration. Fokusera på det som ger er glädje och på ett ömsesidigt, kärleksfullt resultat. Fokusera på de goda egenskaperna hos er själva och andra.
När ni inte vet vad ni ska göra och känner er värdelösa, höj er vibration. Ge er själva tillåtelse att leka, utforska, vila och vet att ni kommer att finna en mening på den vägen om det så bara är att sitta i lugn och ro och utstråla ljus, vilket alltid behövs.
När ni känner er oroliga för era pengar, höj er vibration. Hitta billiga eller gratis saker att njuta av. Ta en promenad, titta på vackra filmer, njut av er måltid, skratta med vänner. Detta är starka vibrationer som, även om de inte är relaterade till pengar, kommer att hjälpa pengar att flöda in i era liv igen.
Sett genom linsen av en hög vibration, kommer världen att verka som en magnifik och magisk plats. Liksom det Gudomliga och era änglar, kommer ni att se mänskligheten som en grupp av varelser som växer, utvecklas, blir mer accepterande, mindre dömande, mer öppen och som alltid och för evigt är på väg mot en större och större upplevelse av kärlek.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...