Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 september, 2022

 

The Awakened Collective & the Energys of Ascension ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att de av er som är en del av det uppvaknade kollektivet har överträffat era mål för denna livstid som sattes före era födslar. Och anledningen till att vi kan konstatera det med säkerhet är för att du är på väg att stiga upp i denna livstid, och det finns ingen större prestation än så. Ni är alla så hårda mot er själva och tänker att ni borde ha gjort mer i era liv vid det här laget, eller att ni borde göra mer just nu för att bidra till utvecklingen av mänsklighetens medvetande. Och vi förstår varför du kan känna så.

Du har en känsla av vad som kommer som skiljer sig mycket från den genomsnittliga personens syn på vart mänskligheten är på väg, och eftersom du kan känna hur gigantiskt medvetandeskiftet är, antar du då felaktigt att det måste finnas mer att göra. Om du ordnade en gigantisk fest, och du tog på dig de flesta av förberedelserna själv, skulle du springa runt, ringa folk, mejla, smsa, se till att allt var precis rätt för dina festgäster. Det skulle finnas mycket att göra.

Och så, de av er som förstår att det är arbete involverat i att förändra ert medvetande tror att det måste finnas mer för er att göra fysiskt för att få det att hända. Men arbetet är verkligen att känna dina känslor, att låta saker vara som de är, att uppleva livet och att framkalla energier från varelser och kollektiv som vi själva som du sedan kommer att få. Det finns inte många åtgärder i det vi just har lagt ut för dig, men det är mycket hårt arbete. Att bara undvika frestelsen att gå och titta på vad någon annan har skrivit på en webbplats som du vet kommer att få dig att må dåligt när du läser det är en bedrift.

Varje gång du rensar bort negativa tankar och känslor, eller får tillgång till trauman från tidigare liv, behöver du verkligen vila och återhämta dig för att återhämta dig från dessa mycket utmanande upplevelser, och vi är ganska allvarliga just nu. Det du gör är stort, och det mesta är internt. Det mesta av det du gör kommer inte att ge dig massor av beröm från omvärlden, men det är nödvändigt, och du hjälper till att ta mänskligheten och det kollektiva medvetandet till nya höjder så att ni alla kan få nya upplevelser.

Vi pratar om att släppa taget, överlämnande och förlåtelse, och ibland kan det verka som att vi bara kastar runt dessa begrepp, men vi förstår hur svåra de är att omsätta i praktiken. Och vi vill att ni ska veta att det är dags att uppskatta er själva för den ni har blivit, för att ni är på rätt spår just nu och för att fortsätta att omfamna uppstigningens energier.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...