Änglarna via Ann Albers, 22 april, 2017

Änglarna, 22 april 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Det finns så många sätt som ert liv kan förändras till det bättre på. Om ni försöker lösa era egna problem, kommer ni att använda er av vägar ni redan har lärt er, vägar ni har hört talas om eller kanske blivit rekommenderade av andra. Ni kan till och med använda er av Internet för att hitta lösningar.

Medan det kan tyckas som ett överflöd av alternativ för er, finns det oändliga möjligheter i det Gudomliga. Med alla lösningar ni kan upptäcka med ert mänskliga tänkande, är dessa bara ett litet segment av de oändliga vägar som er verklighet kan förändras på.

Begränsa er aldrig bara till det ni vet hur ni ska uppnå, för som ni vet, med Gud är allt möjligt.

Ert hjärta slår och era lungor andas, och ändå har de flesta av er bara en liten kunskap om hur det fungerar. Blommor står i knopp på våren och trädgården växer. Ni vet att regnet faller och solen skiner, men hur många av er känner till den mekanism som gör detta möjligt?

Ni är omgivna av mirakler varje dag och ändå, när en utmaning uppstår i era liv, eller en dröm verkar oåtkomlig, är det alltför mänskligt och mycket lätt att glömma att samma Skapare som vakar över Universums koordinering, kan hjälpa er i era liv.

Kära ni, lev i möjligheten. Tillåt er själva att drömma drömmarna i era hjärtan. Tillåt er själva att tro att det finns mirakulösa lösningar på era utmaningar. Med Gud och med tro är allt möjligt. Andas. Tro. Ta Emot.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...