Skaparna via Daniel Scranton, 12 maj 2018

Skaparna via Daniel Scranton, 12 maj 2018

Per Staffan 12 maj 2018

Att Stapla Oddsen mot Dig Själv ∞Skaparna

”När det finns människor i era liv som säger att ni inte är kapabla att göra någonting, och ni vill bevisa att de har fel, ges du själv möjlighet att utföra något som du inte trodde var möjligt. Den andra personen är speglingen som säger att precis vad du är rädd för kan vara sant, och det kan vara en härlig katalysator för dig för att flytta bortom dina självpålagda begränsningar.

När du finner dig själv upp mot odds som inte är till din fördel, och du är situationen vuxen, skapar du bokstavligen det scenariot för att tända en eld under dig själv. Ni har intressanta sätt att hantera saker i er värld, och det här är ett av dem. Ni gillar en utmaning. Ni kom till denna verklighet eftersom den är så utmanande. Det finns inte en bland er som trodde att den bara skulle komma för en promenad i parken.

Det finns stor energi att få tillgång till när du befinner dig med ryggen mot väggen. Den känslan av att få tillgång till mer energi är något som ni alla har upplevt. Ofta citerar ni exemplet om kvinnan vars barn är fångat under något stort och tungt som hon normalt inte skulle kunna röra ur fläcken. Och hon lyfter det och släpper sitt barn fritt från föremålet. Många av er har upplevt detta i en mindre dramatisk skala. Och oavsett hur det är har du placerat dig i en situation där dina framtidsutsikter inte ser så bra ut, det är alltid för att du vill ha erfarenheten av att nå den energibalansen och övervinna oddsen.

Så när du ser dig själv mitt i en av dessa utmaningar, kom ihåg vad det är så att du håller dina ögon på priset, så att säga, och du gör din resa för att uppbjuda och ta emot den energibalansen. Eftersom det är en av de mest njutningsfulla upplevelserna du kan ha som en varelse som upplever sig som mindre än allsmäktig. Vi kommer alltid att satsa på en människa i underläge. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...