Änglarna via Ann Albers, 9 december 2017

Änglarna via Ann Albers, 9 december 2017

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

I denna säsong av kärlek och ljus, så vet vi att många av er också upplever helgerna som en tid av avsaknad, ensamhet eller brist. Alltid när det finns så stora förväntningar på hur livet ”ska” vara, så kommer naturligtvis kontrasterna fram.

Om helgen ”ska” vara en tid med familjen och vännerna men inte är det, kan ni ha en tendens att känna det som om något är fel. Om helgen förväntas vara en tid för att ge, men ni inte har råd med gåvor, då kan ni känna känslor av brist.

Det är när ni kan släppa förväntningarna, och möta det ögonblicket med all den kärlek och ljus som finns i ert hjärta, som ni kan finna glädjen i avsaknaden, ensamheten eller bristen. Om ni upplever känslor av saknad och modigt bemöter dem, så kommer ni att se allt ni ändå har. Om ni upplever känslor av ensamhet och bemöter dem, så kommer ni att se alla där ute som behöver kärlek, och volontärsarbete eller att ge andra hjälp, kommer att dämpa känslan av er egen ensamhet. Om ni upplever känslor av brist, så kan ni genom att bemöta det ni står inför nu, genom att gå inom er själva och hitta de gåvor ni har att erbjuda – de som inte kostar ett öre.

Helgerna, eller vilken tid som helst under året, känns så mycket lättare när ni möter livet som det är, när ni vänder er inåt och ser er själva som ni är, och efter att ni accepterat dessa saker, först då frågar ni er själva: ”Hur kan jag få in mer kärlek i mitt liv? Hur kan jag dela med mig av kärleken till livet?”

Kanske genom att gå ut med en väns hund några gånger nästa år, vilket kanske kan resultera i att ni träffar andra människor, som ni tidigare inte träffat! Kanske kan ni fylla en burk med små papperslappar som innehåller önskningar angående vänner, då kommer ni att känna att ljuset rusar igenom er, och i den här positiva vibrationen, kunna nöjas av era egna mirakel. Kanske bara sitta tysta och minnas alla de goda tiderna med någon älskad som har gått över, för då kommer ni att ha möjlighet att kunna få kontakt med dem, och känna att deras närvaro fortsätter runt er.

Kära ni, släpp förväntningarna på er själva och livet. Njut av helgerna och alla dagar, som en okomplicerad, kärleksfull dans med livet.

Detta är vårt helgrecept för glädje:

Kom som ni är. Möt livet som det är. Lägg till kärlek.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...