Änglarna via Ann Albers, 12 november 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 12 november 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Dra ett djupt andetag. Andas ut. Hela skapelsens vibrationer flödade genom er i detta enda ögonblicket. Energierna från allt ni hatar och allt ni älskar flödade genom er. Er intelligenta kropp, kopplad till Källan, försökte ta in alla de frekvenser som stödjer dess hälsa, lycka och välmående. Er hjärna valde och filtrerade de frekvenser som matchar vibrationerna i era tankar och den känslomässiga laddningen runt dem.
Ni är ansvariga för vad ni tar in och vad ni släpper ut. Era känslor talat om för er, i ett givet ögonblick, exakt vilka vibrationer ni är i resonans med och vilka ni inte är det med.
Anta att ni är arga. Ni går dagligen omkring och är frustrerade. När ni andas är ni i resonans med alla frustrerade personer på Jorden. Ni kommer att vara i resons med saker som kommer att göra er frustrerade. Gud och era änglar utstrålar bara kärlek, hjälp, glädje, vänlighet och underbara frekvenser, men i ert upprörda sinne filtrerar ni selektivt bort de vänliga energierna, och ställer in er på de inte så trevliga energierna. Ni slår på Tv:n och ser en annons som gör er upprörda. Ni fastnar bakom folk i trafiken. Minnen uppstår. Rädslor och känslor av hjälplöshet uppstår. Vid någon tidpunkt kanske ni inser att ni är på väg in i ett mycket obehagligt och kaotiskt tillstånd, och med det en kaotisk upplevelse av livet.
Kanske har ni ett ögonblick av medvetenhet. Ni vill må bättre och vill inte känna det som om ni håller på att tappa kontrollen. Ni tar ett djupt, långsamt andetag och slappnar av. När ni andas, även om det bara är för ett kort ögonblick, är ni en vibrationell match för kärlek. Ni valde att hedra er önskan om att må bättre. Det är kärlek till sig själv. Ni valde att fokusera på något enkelt som ni visste skulle hjälpa er att lugna ner er. Det är själv-kärlek.
I det ögonblicket började ni genljuda av kärlek. I den vibrationen genljuder ni med allt som är bra, vackert, hälsosamt och lyckligt. Ni låter er kropps celler, som alltid ropar på kärlek, ta emot en hälsosam vibration. I detta andetag är ni inte blockerade och upplever en större kontakt med Källan, och börjar vända er mot en bättre verklighet. Det är så enkelt!
Kanske ni fortsätter er dag på ett mer avslappnat sätt, med ett mer objektivt perspektiv. Ni börjar välja bättre tankar, och tänker för er själv: ”Det finns saker att vara glad för. Det finns saker att uppskatta.” Nu skapar ni positivare ögonblick, och likt en snöboll som rullar börjar era dagar förbättras, tills ni känner er älskade och fridfulla igen. Det är faktiskt så enkelt.
Kära ni, om ni verkligen förstod vibrationens natur i er verklighet, skulle valet av bättre tankar vara er högsta prioritet.
När ni känner att ni kommer närmre och närmre till att känna kärlek, kommer ni närmre till att känna Källan inom er. När ni väljer tankar som känns bättre, sållar ert system bort vissa frekvenser i varje andetag, och genljuder tydligare med kärlekens frekvens. När ni uppskattar en solnedgång är ni i resonans med alla som uppskattar den, alla som känner livets överflöd och allt som är vackert. I den vibrationen drar ni till er mer överflöd, mer skönhet, mer frid och så mycket mer kärlek. Allt detta sker i det enda andetaget under ett ögonblick av uppskattning.
Många av er tror inte att ni kan manifestera, men det kan ni. Ni kanske tror att ni har försökt, men ni kanske inte inser att ni ofta pendlar mellan höga och låga frekvenser. Ni är inte alltid tillräckligt inställda på en kärleksfull verklighet för att er dragningskraft ska kunna dra till sig de kärleksfulla personer, saker eller situationer som ni önskar er.
Till exempel, anta att ni vill ha en älskare. Ni fokuserar den läckra tanken på någon. Ni rör er mot er älskare. I ena stunden fokuserar ni med uppskattning på er smörgås. I det ögonblicket av kärlek till er smörgås, attraherar ni en älskare. I andra stunden mår ni riktigt bra över en prestation. Ni rör er mot er älskare i den kärleksvibrationen. Men ni kommer till slutet av dagen och blir frustrerade: ”Var är min älskare? Han kommer aldrig.” Nu är ni inte i en kärleksvibration. Dragningskraften är tillfälligt avstängd. Ni kommer till helgen: ”Jag är ensam. Jag är olycklig. Jag är uttråkad. Jag är trött på att göra saker på egen hand.” Dessa tankar kan alla vara sanna, men de känns inte som kärlek. Ni har tillfälligt stängt av er dragningskraft. De flesta av er går genom livet så här – på, av, på igen, av igen. Därför kan det ta ett tag att dra till er det ni vill ha.
Men, här är de goda nyheterna. Ni behöver inte alls fokusera på det ni vill ha. Ni måste bara fokusera på allt som känns bättre. Kärlek är kärlek vilket ni älskar tanken på den framtid ni vill skapa, eller älska er smörgås. Kärlek är kärlek oavsett om ni älskar tanken på semester i framtiden, eller njuta av att sitta i er fåtölj. Kärlek är kärlek vilket ni tänker på den partner ni önskar er, eller njuter av att lyssna på en vacker fågel som sjunger utanför ert fönster. Kärlek är kärlek oavsett om ni fokuserar på att ha en massa pengar i framtiden och hur roligt det skulle vara, eller hitta en slant på trottoaren, eller öppna dörren för en främling.
Kanske kan ni inte tänka positivt om älskaren som inte är här än, men ni kan fortfarande anpassa er själva till kärleken. Ni kan njuta av dagen, vädret, er soffa, er smörgås och alla de andra goda människorna, saker och djur i ert liv. I den ganska konsekventa vibrationen av kärlek, attraherar ni fortfarande er älskare.
Kanske kan ni inte tänka positivt om er världs framtid för ögonblicket, men ni kan njuta av ert te, ert kaffe, de goda människorna i ert liv, de människor som tänker positivt och gör gott. När ni upprätthåller en ganska konsekvent vibration av kärlek, hjälper ni till med att skapa den bättre värld ni vill se.
Ni kan undvika att fokusera på ett mycket laddat ämne och fokusera på allt som känns som kärlek, och i den kärleksvibrationen börjar ni att dra till er så mycket mer av det ni skulle älska att se.
Kärlek är kärlek, mina kära, det spelar ingen roll hur ni hittar den, fokuserar på den, och viktigast – väljer den. Den är den högsta, vackraste, mest magnetiska vibrationen på planeten. Även om ni sörjer kan ni fokusera på kärlek och få kontakt med era kära bortom era vildaste drömmar. Kärlek är kärlek.
Välj tankar som känns bättre – tankar som känns mer kärleksfulla – så ofta som möjligt. När ni gör det låter ni er själva uppleva ett vackert, lyckligt, hälsosamt, rikligt liv oavsett vad resten av världen gör. Ni kan, ett andetag i taget, behålla er kärleksmagnet och leva ett liv som återspeglar den kärleken direkt till er.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...