Änglarna via Ann Albers, 13 januari, 2018

Änglarna via Ann Albers

13 januari 2018

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ert liv på jorden, om det så bara är några få år eller hundra, är så kort i evighetens omfång. Det är en värdefull gåva och en erfarenhet som ni, var och en, önskade er innan ni föddes. Ni ville skifta er medvetenhet från den andliga världen till den fysiska, för ni såg det som en möjlighet att lära, att växa, att älska och att expandera i er medvetenhet om den kärlek som bor inom allting.

Ni är inte och har aldrig varit små eller obetydliga. I varje ögonblick som ni väljer att älska er själva, någon annan eller till och med marken under era fötter, tillförs hela skapelsens väv mer kärlek. I varje ögonblick som ni klarar av en utmaning, kommer hela den mänskliga rasen att ha bättre möjligheter att klara av liknande utmaningar. I varje desperat ögonblick som ni tänker en kärleksfull tanke, ingjuts hela det kollektiva mänskliga medvetandet med större kärlek.

Ni är inte åtskilda. Ni har aldrig varit och ni kommer aldrig att bli. Den energi som dväljs inom er förbinder er alla med de osynliga sfärerna. Det är bara i stunder av djup Närvaro, eller när ni tar adjö av denna fysiska existens, som ni kommer att se den subtila, kärleksfulla väven av skapelse som enar er som En.

Ert liv i denna fysiska existens, oavsett hur utmanande den är, är dyrbart. Kan ni föreställa er att det Eviga har tagit plats inom er, och tillåtit er att gå vilken väg ni än väljer? Genom era val ger ni Gud upplevelser i den fysiska världen. Genom era handlingar tillåter ni det Gudomliga att bevittna och uppleva sig självt. Då ni tittar på en ros, tittar det Gudomliga genom era ögon och ser sin egen skönhet. Då ni tittar er i spegeln ser det Gudomliga ett av sina egna vackra ansikten.

Ert liv är en gåva. Skatta den högt, mina kära. Bekymra er inte så mycket om tillståndet i världen. Var mer uppmärksamma på tillståndet hos er inre varelse. Bekymra er inte så mycket om ifall andra inte kan älska er eller varandra. Bekymra er mer om att älska er själva, att älska andra och att tillåta er själva den mest fantastiska upplevelse ni kan här på er jord. Njut av era stunder. Njut av era interaktioner. Njut av utmaningarna, för de leder till kärlekens slutliga segrar. Var ett exempel på Guds kärlek till varandra för det är så ni kommer att lyfta upp och lära dem som ni håller av.

När ni så småningom lämnar era kroppar kommer ni att blicka tillbaka och se att varje stund i ert mänskliga liv var rikt på möjligheter att uppleva och expandera kärlek. Ta vara på er tid här på jorden. Njut till fullo av ert liv, och sök den kärlek ni kan ta emot eller bidra till i varje ögonblick, för när ni gör det omfamnar ni himlen, just här, just nu.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

-Änglarna

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

Du gillar kanske också...