Meddelande från Änglarna via Ann Albers 14 december 2019

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 14 december 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Fira! Ni har uppnått det mirakulösa i år! Ni har lugnat hjärtat av Moder Jord och även om vulkaner blossar, ”den stora”, lugnades lyckligtvis på grund av er kärlek och böner. Genom er kärlek lugnades och lindrades Moder Jord och på så sätt kunde hon skingra det tryck hon kände till följd av uppdelningarna inom mänskligheten.

Året har varit en utmaning för många av er. När Moder Jord drog sig in för att utvärdera vad hon är villig och kapabel att ”stå ut med”, så har många av er gjort en ny utvärdering av era liv och tittat på balansen.

Många av er, som Moder Jord, är osjälviska givare. Ni är älskande. Ni vill se alla glada, friska och väl till mods. Det är härligt nära och kära och vi älskar och uppskattar era lysande hjärtan. Många av er har emellertid kommit till den punkten att ni glömmer era egna behov, hjärtan och balans. Vår rekommendation är alltid att ni fyller er bägare först innan ni låter den rinna över – ekonomiskt, energimässigt och känslomässigt – och ni ger bara när ni ger med glädje.

I år mer än någonsin har det blivit uppenbart för många av er att ni vill ha mer balanserade relationer, mer rättvisa jobb och mer tillfredsställande liv. Många av er tycker att ni är mindre toleranta med ”utsugare”, mindre ”ok” med arbete utan lämplig kompensation och lite mindre villiga att leva utan balans.

I år vill många av er mer än vanligt gå in i en kokong – och dra er inom, tillbringa tid hemma, med nära vänner eller familj eller i tystnad.

Kära, dessa förändringar är hälsosamma förändringar. I själva verket firar vi ert uppvaknande till större självkärlek och ert engagemang att leva mer äkta liv. Vi firar er önskan att ansluta djupare med Gud och jaget och därför få mer av ert sanna jag till alla andra relationer. Vi firar att mitt i en mycket splittrad planet har så många av er ljusarbetare funnit större enhet i er själva och därför en större förmåga att leva och låta leva.

Var snälla mot er själva. Låt er själva koppla av på semestern i kärlekens anda. Tillåt er att vila och dra er undan om så önskas. Spendera mer tid med att göra det som är meningsfullt eller upplyftande för er och mindre tid att leva av pliktkänsla.

Ni är perfekta precis som ni är. Era gamla tendenser till antingen ”kämpa eller vara trevliga” ersätts med ett mer naturligt och enkelt sätt att vara – enkel ärlighet och oskyldig äkthet. I balans är det verkligen mycket goda förändringar.

 

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...