Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 januari 2021

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 23 januari 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Oavsett vad som händer i er värld, 5D-vibrationslagarna finns och kommer alltid att gälla. Ni har arbetat hårt det senaste året för att kunna ta hand om era sinnen, för att fokusera på saker som får er att må bättre och anta en positiv och upplyftande syn när ni kan.

Nu verkar det som om världen sliter och drar er i så många olika riktningar. Så många har starka åsikter. Så många tror att de vet vad som är bäst för alla. Så många vill att ni håller med om deras perspektiv. Ska du ta ett vaccin eller inte? Ska du leva i rädsla för ett politiskt parti eller inte? Ska du ta upp vapen eller inte? Ska du dra tillbaka dina pengar från marknaderna eller slå ihop dem och lägga in dem?

Kära ni, stå lite tillbaka från smärtan av överanalys. Stå tillbaka och gå in i era hjärtan, här och nu, i det här ögonblicket. Vad längtar du efter att göra just nu? Gör det så snart det är praktiskt möjligt. Vill du ta en tupplur, arbeta i trädgården, ringa en vän, ta en promenad, laga din middag, få ett projekt gjort? Dina önskningar behöver inte vara ”stora” på något sätt. Din vägledning är ofta enkel, fridfull, praktisk och kärleksfull.

Du kanske inte tror att sådan vägledning kan lösa världens utmaningar, men om alla levde efter sina egna hjärtan skulle de vara lyckliga, fredliga, friska och som ett resultat också snälla, kärleksfulla, accepterande och tillåtande mot andra.

I 3D, när du hedrar dig själv kommer vissa att säga att du är självälskande. Andra kommer att kritisera och kalla dig självisk eftersom du inte tillgodoser deras behov. Det är O.K. Alla har rätt till sina egna perspektiv.

I 5D, när du hedrar ditt hjärta, kommer du att vara medveten om att detta är det mest osjälviska du kan göra. I ett lyckligt, positivt, fridfullt och kärleksfullt tillstånd inuti är du ett vibrerande bidrag till hela mänskligheten.

Så oavsett vad världen gör, stanna upp. Andas djupt. Istället för att överanalysera hur du ska reagera, ställ dig själv en enkel fråga, ”Vad vill mitt hjärta göra här och nu?” Lita på denna vägledning. Hedra den så snart det är praktiskt. Låt dig själv anamma den universella 5D-sanningen att en Kärleksfull Källa alltid är med dig och i dig, försöker vägleda dig försiktigt, vänligt och fredligt mot dina önskningar i livet, i harmoni och i en kärleksfull dans med andra som vill vara i frid.

I linje med Kärleken kan du vara i världen men inte av den. När du lyssnar till ditt hjärta kan du dansa runt kaoset och vara ett bidrag. Omfattar du en vänlig verklighet i ditt personliga liv, är du den förändring du vill se. Du kan skvätta vänlighet utåt mot de sårande hjärtana, och du kan tillåta dig en underbar upplevelse av livet oavsett vad alla andra gör.

Den här omfamningen av hjärtat, kära ni, är det som är längst ifrån att vara självisk. Genom att hedra det sanna Jaget inuti, Det som leder er alla, hedrar ni Ljuset, Kärleken och Jaget inom alla varelser.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...