Änglarna via Ann Albers, 4 juni 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 4 juni 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Säg ofta till er själva: ”Mitt liv är bra. Jag är bra. Det finns goda människor i världen.” Ni kan fokusera på vad andra vill att ni ska fokusera på, eller så kan ni fokusera på det ni själva väljer. Det händer verkligen hemska saker i er värld, men det finns också otaliga handlingar av kärlek och vänlighet. Vi skulle älska om ni på nyheterna kunde se fler historier om alla de människor som hjälper barn, djur, de äldre, de vilsna, de ensamma och förvirrade. Vi skulle älska om ni kunde se de briljanta vetenskapliga upptäckterna som kommer att rädda liv och er planet. Vi skulle älska om ni kunde se det som vi ser – alla de underbara själar som engagerar sig i kärleksfulla handlingar medan ni läser det här.
Vi firar varje enkel vänlighet och varje ord av kärlek. Vi firar de som plockar upp ett paket som någon annan har tappat. Vi hyllar de som håller upp dörren för någon annan. Vi firar de som räcker över en näsduk till någon som är rörd till tårar, och de som av godhet erbjuder sig att hjälpa någon annan.
Vi hyllar mammor och pappor, en del av dem uttröttade av arbete och engagemang, som stannar upp för att lyssna till och älska sina barn. Vi hyllar de artister som arbetar med en passion för att lyfta upp och inspirera. Vi firar era sportfigurer som ger er ett hälsosamt och känslomässigt utlopp i tävlingar. Vi hyllar alla som tysta arbetar i kärlek.
Vi firar er som läser det här och strävar efter att finna och känna mer kärlek i era egna liv. Vi firar de nyfödda barnen som föds på er planet och vars hjärtan är fyllda med passion och spänning inför de förändringar de kommer att göra.
Kära ni, när ni ser mörker, kom då ihåg att det finns så mycket ljus. Det finns mycket mer ljus än mörker på er planet. Som vi ser det är ljus det man minns och mörker  det som glöms bort. Ni har alla stunder i era liv när ni minns er anknytning till kärlek. Ni har alla stunder där ni glömmer. Så är någon verkligen ”dålig” eller ”bra” eller är ni inte alla helt enkelt en blandning av att minnas och att glömma. Alla strävar efter att minnas att ni är födda ur kärlek, har givits liv av kärlek och lever för att älska?
De som har glömt behöver mer kärlek, inte hat. De som har glömt behöver böner för att minnas. De som har glömt försöker hitta kärlek genom att hitta sällskap i sin misär, och många åstadkommer det här bara för att finna att de inte har funnit det de söker. De behöver er medkänsla. De behöver ert ljus.
Hylla er själva. Hylla ert hjärta, som längtar efter att vara en kärleksfull person, så ofta ni kan. Fira att med varje vänlig tanke, varje vänligt ord, varje vänlig bön är ni en som minns. I varje ögonblick sänder ni ut vibrationer. Tänk på er själva som en förmedlare av kärlek. Ni kan sitta hemma i lugn och ro och sända ut er kärlek och era böner till världen, och vara en enorm tillgång. Ni kan gå in i en affär och be att var och en som passerar genom dess dörrar är välsignade.
Kära ni, var modiga. Även om det finns många som glömmer att de är födda i kärlek och lever i kärlek, finns det ofantligt många fler, som ni, som minns. Var snälla mot er själva. Avstå från att döma och kritisera er själva. Energin är intensiv och det behövs extra fokus för att fokusera på det positiva när världen är fokuserad på så mycket annat, men ni kan göra det.
Titta efter något bra varje dag. Titta efter något bra i varje relation. Sök och ni skall finna. Knacka på dörren och den skall öppnas. Kärlek finns där, mina kära, och bara väntar på att ni ska söka den, se den och vara den. När ni läser dessa ord är ni redan där.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...