Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 12 september 2020

 

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 12 september 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Det finns världar på världar i både er 3D-verklighet och bortom. Det finns hela samhällen av olika individer, alla inom bara en halv tum från ditt lillfinger – kolonier av hudceller, benceller, blodkroppar, kapillärer, nagelband, hormoner, nervceller och så mycket mer! Det finns en myriad av olika samhällen inom en kvadratmeter i din trädgård – löv, jord, bakterier, insekter, mögel, vatten, rötter osv. Likaså finns det stammar i din tarm. Utan undantag är var och en av dessa naturliga samhällen utformade för att följa sin styrning från Källan och existera i harmoni och balans med mångfalden av livet runt det.

Människor designades också på detta sätt.

Problem uppstår när ni glömmer att er mångfald är er styrka. Er mångfald får er att växa och expandera. Om din mångfald omges av kärlek kan den göra mänskligheten exponentiellt mer kapabel att lösa sina problem. Din mångfald guidar dig att undersöka din egen personliga syn och hitta din naturliga plats i människosläktets ekosystem. Du anmälde dig till mångfald när du kom till den här jorden. Den Enda blev många för att utforska allt som den kunde bli, och du är en del av Den, samtidigt som du är helt unik. Ni är alla värdefulla celler i jordens kropp och i den Gudomliga Kroppen.

När du vet detta, är det ingen mening att insistera på att någon annan måste tänka eller agera som du gör. När du vet detta är det lika absurt att förvänta dig att vara samma som alla andra. Det är i stället av stort värde för din själ att använda mångfalden som ett sätt att utforska dina preferenser, precis som om du skulle prova mat i en buffé. ”Jag gillar det här. Jag gillar inte detta.” Vid en buffé skulle du inte insistera på att värden tar bort all mat du inte gillar. Du skulle inte bedöma den eller klaga på den! Du skulle lämna den där för andra att njuta av, och helt enkelt, utan drama, ta del av maten du gillar. Du kan prova något nytt och upptäcka att du gillar den, eller prova något nytt och upptäcka att du inte gör det.

I vilket fall strävar du efter att upptäcka och avslöja vad som gör dig till Dig. Vad gör dig unik? Vad gör dig speciell? Doppar du dina pickles i jordnötssmör? De flesta av er kommer att krypa ihop när vi säger det, men några av er är nyfikna på att prova det. Sötsurt och salt fungerar för vissa och inte för andra.

Du söker bara likhet, eftersom du fruktar att skillnaderna kan kränka eller hota din egen personliga verklighet. Detta är en falsk premiss. Du och du ensam bestämmer din vibration och din vibration dikterar vilken del av ”buffén av mänskliga upplevelser” du kommer att uppleva.

Så hellre än att frukta dem som inte tänker som du gör; hellre än att frukta en eller annan politisk kandidat; hellre än att frukta dem som har en radikal övertygelse eller de som är intensivt konservativa; snarare än att frukta något annat än ditt eget sätt att vara, påminn dig själv: ”JAG ÄR Ett med JAG ÄR.” ”JAG ÄR Ett med kärleken som lever i alla saker och alla varelser. JAG utsänder genom mina val, mina tankar och mina handlingar en vibration som kommer att dra delar av denna stora livsbuffé till mig som matchar min vibration.”

Om du fokuserar ilsket på dem som du tror kan skada dig, kommer du att hitta fler och fler av dem som du fruktar och ogillar. Om du fokuserar kärleksfullt på dem som du vill ge kraft, kommer du också att dras till dem som har samma sinne och hjärta. De friska cellerna i din kropp, i all sin mångfald, krigar inte med varandra. De fruktar inte varandra. Istället hittar de sina ”kolonier med samma sinne” och existerar samtidigt i en harmonisk och balanserad verklighet.

Kycklingen på buffén föraktar eller bedömer inte desserterna, även om dessa två saker sällan skulle ses ihopblandade på samma tallrik!

Tänk på er egen vibration kära vänner. Fokusera på det som du vill ge kraft. Om du inte vill vara i stormarna, föreställ dig och fokusera på fridfullt och lugnt väder. Sedan, även om en storm skulle komma, kommer den att lösas upp eller du kommer säkert att vägledas ut ur dess väg.

Om du vill ha ett eller annat politiskt parti, fokusera på det som du älskar med ditt parti eller kandidat. Bättre upp, fokusera på det som du skulle vilja se i världen. Om du går in i en politisk diskussion med en annan, tala om vad du älskar – inte vad du hatar. Så många av er vet vad ni inte gillar, men vet ni vad ni gillar? Använd kontrasten för att räkna ut det. Sedan, även om en annan börjar prata ilsket eller med hat, kan du skifta konversationen. ”Berätta vad du gillar med din kandidat eller ditt parti.” Lyssna med respekt även om du inte håller med. Sträva efter att lära dig om andras perspektiv, snarare än att bara försvara ditt eget. Genom att göra det kommer du att hålla kontakten med din ständigt kärleksfulla själ och du kommer att hitta större kärlek och medkänsla för andra. Du är lyckligast när du är ditt mest kärleksfulla jag. Du känner dig mest som ditt riktiga jag de gångerna.

Kära ni, er värld är vid kokpunkten på grund av den falska förutsättningen att likhet är nödvändig. Så många insisterar på att deras väg är rätt väg, och det är det… för dem! Din väg är rätt väg för dig. Om alla skulle fokusera på vad de älskar i det de älskar och i den de älskar, skulle det bästa av mänskligheten komma fram. Moder Natur skulle inte behöva släppa er stress på ett sådant våldsamt sätt. Motsatta partier kunde lära av varandra och föra samman sina styrkor. De olika raserna skulle samlas i kreativa ”tankesmedjor” för att dra nytta av sina styrkor.

Verkligheten med ”lev och låt leva” är ännu inte verklig för många på er jord som förblir kedjade av sin egen rädsla eller hat mot det som de fruktar och hatar.

Ändå kan du hitta frihet! Du kan undersöka mångfalden, lära av kontrasterna och bestämma vem du vill vara. Du kan välja att älska dig själv och dina perspektiv utan att hata eller frukta dem som inte håller med. Du kan välja att älska även om andra hatar. Du kan ha tillit även när andra fruktar. Du kan vara ljuset och kärleken och sanningen och vägen för en större verklighet som verkligen föds på din planet mitt i kaoset.

Utan undantag kan ingen inkräkta på din vibrations verklighet om du inte tillåter dem, och det är alltid din vibration som dikterar vad du tillåter eller lockar till din egen personliga upplevelse av livet.

Ni var aldrig tänkta att vara desamma. Ni var aldrig tänkta att tänka lika, bete er likadant, agera lika, rösta lika, laga samma mat, äta samma mat, lära er och växa på samma sätt. Ni var inte tänkta att se ut på samma sätt, interagera med varandra på samma sätt eller prata på samma sätt. Ni var endast tänkta att älska när ni förkroppsligade den stora mångfalden hos den Enda, att leva och låta leva; att hitta skillnader som kan användas till ömsesidig nytta och att gå bort från dem som inte gör det.

Vi behöver er kära ni. Vi behöver er kärlek. Er jord skakas, rörs om och virvlar runt, och ändå kan era hjärtan vara centrerade i vetskap om vem du är, vad du älskar och hur du vill leva, utan någon som helst rädsla för att en annan kan ta bort detta. Vibrationsmässigt är ni, och har alltid varit fria, oavsett vem som håller med eller inte.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
— Änglarna

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...