Änglarna via Ann Albers, 15 juli 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Ni är aldrig utan syfte i ert liv. Fast det finns ett stort syfte med att ”söka ert syfte” vet att ert verklige syfte här på jorden är att se kärlek, vara kärlek, och uttrycka kärlek som ger er kraft från källan i varje andetag. Det är verkligen så enkelt. I den stunden ni gör detta, kommer ni känna att ert liv är glädjefyllt, meningsfullt, har ett syfte och är expansivt.

Medan ni har en roll som ni älskar, utför handlingar som känns ’viktiga’, eller lämnar ett arv, kan också vara uttryck av ert djupare syfte (att se kärlek, vara kärlek, uttrycka kärlek), de är inte nödvändiga för att leva ett liv som känns meningsfullt och är rikt på syfte.

Ni kan ödmjukt hålla på med trädgårdsskötsel hela dagen och ändå hitta ett syfte genom att vara tillfreds. Ni kan se på molnen och känna att ert syfte är att ta in stillheten. Ni kan hjälpa en person genom att öppna en dörr och veta att ert liv hade en mening den dagen. Ni kan ta lite självkritik och vända den till kärlek, och veta att det finns ett stort syfte i den handlingen för er själ.

Försök inte ogiltigförklara er själva bara för att ni inte ännu funnit en ”aktivitet” som gör att ni känner att ni har ett syfte. Andas… ni har ett syfte i det, för nu är ni en del av ekosystemet på planeten jorden och ni ger näring till träden och tar emot syret de ger. Andas igen… Ni har just delat er energi med hela skapelsen och ni tar in energierna av hela skapelsen. Detta är syfte.

Se runt omkring er. Hitta en sak som ser ut som kärlek för er – en färg, ett objekt, en person. Slut era ögon nu. Känn ert Hjärta. Tänk på något ni kan älska hos er själva. Gör nu er nästa handling med stor kärlek. Ser ni hur enkelt det är? NI har precis sett kärlek, varit kärlek, och uttryckt kärlek. Ni har ett syfte med att leva.

Kära ni, i våra ögon är ni alla lika. Från bergens vidder, till den lägsta encelliga formen av liv så är ni alla gjorda av samma kärlek. Var och en av er passar perfekt in i den intrikata väven av existens, och ingen av er är någonsin utan syfte. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna.

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...