Änglarna via Ann Albers, 15 juni, 2019

Änglarna

Via Ann Albers

15 juni, 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Er sömn är en rik och produktiv tid. Det är en tid när den största delen av er själ lämnar er fysiska kropp och besöker himlarna. Ni kan engagera er in en mångfald av aktiviteter medan er uppmärksamhet befinner sig i dessa andra dimensioner.

Vissa av er har ”inplanerade möten” med era änglar. Ni granskar era kommande val, era skapelser och de många möjliga vägarna för er framtida tillväxt. Många av er tar emot vår kärlek, vår näring och uppmuntran. Jorden är en tuff skola och ofta behöver ni bara kärlek och stöttning så att ni med förnyad energi ska kunna gå vidare i era lärdomar här på Jorden.

Ibland har ni långa diskussioner med andra själar vilka ni känner på Jorden. Ni pratar om hur ni kan hjälpa varandra växa, om en relation är produktiv eller inte, eller om det är dags att gå vidare. Ni pratar om vad som skulle behöva förändras i er båda för att på ett mer vänligt sätt kunna katalysera varandras tillväxt.

Av och till gör ni även upp planer, med själar som ni vill träffa i ert vakna liv. Ni diskuterar den tillväxt som ni önskar göra tillsammans.

Många av er spenderar tid tillsammans med era nära och kära som har gett sig av, ni bara njuter av en picknick eller en promenad här i himlen.

Innan ni går och lägger er kan ni uttala era avsikter ifall ni har något specifikt som ni skulle vilja göra under sömnen! Ni kan säga: ”Jag skulle vilja att healing-änglarna arbetar på min kropp medan min själ får näring och tröst.” ”Jag skulle vilja träffa en älskad.” ”Jag skulle vilja hjälpa till med att lösa det ena eller andra problemet i mitt liv.” ”Jag skulle vilja vakna upp med större klarhet i mitt liv.”

Valmöjligheterna är oändliga. Föreställ er att ni vaknar upp med era avsikter uppfyllda, ni känner er uppfriskade, levande och tacksamma för ytterligare en dag i livet … oberoende av hur mycket eller lite sömn ni får. Känn det. På det här sättet programmerar ni er sömn och ert uppvaknande innan ni driver iväg till de andra sfärerna.

Kalla på oss om du har svårt att somna. Kanske du är rädd, uppe i varv eller bara har massor att tänka på. Kanske du har hört dina föräldrar gräla eller kanske något skrämmande hände vid något tillfälle under kvällen. Nu är du trygg. Vi finns med dig.

Andas in långsamt och djupt. Andas ut ännu långsammare. Föreställ dig att vi finns överallt runtomkring dig, för vi kommer att finnas där och lägger våra händer på ditt hjärta, vi smeker din panna och viskar varsamt: ”Slappna av, kära du. Allt är väl.” Andas in vår kärlek, långsamt. Andas ut dina bekymmer, långsamt. Fortsätt andas på det här sättet medan vi arbetar med dig för att varsamt lösa upp din energi från dagens bekymmer eller framtida förväntningar, tills din själ mjukt kan glida in till de andra sfärerna.

Innan du rör på dig på morgonen, dokumentera dina drömmar. Senare kan du tolka dem om du vill.

Viktigast av allt är att ligga stilla efter att du vaknat och tacka för dagen som ligger framför dig. Föreställ dig den bästa möjliga dagen. Be dina änglar om hjälp med allt som du skulle vilja uppnå, eller bara be: ”Kära Gudomliga Källa, vänligen hjälp mig få den mest kärleksfulla dagen som möjligt. Jag är öppen och redo att ta emot din kärlek.”

Till sist, när du är redo att röra på dig, föreställ dig att din själ är som en hand som glider in i en handske. Andas dig själv hela vägen tillbaka till kroppen. Innan du rör på dig, uttala dina avsikter för dagen. Be dina änglar om den hjälp du behöver. Föreställ dig att din dag framskrider extremt väl. Ställ dig nu långsamt upp och känn dina fötter på golvet. Sträck på dig. Tacka för dagen och för allt annat som du känner dig tacksam för.

Detta, kära ni, är ert andliga kaffe! Denna typ av rutin, eller någon annan som får er att känna er levande, älskade, jordade och redo för dagen är en ovärderlig tillgång för att kunna glädjas åt ert dagliga liv.

Er fysiska sömn är rik på möjligheter för själen. Programmera den med en tydlig avsikt. Föreställ er att få vakna upp i salighet. Då, kära vänner, kommer ni att märka att varje morgon är en sann uppståndelse för själen.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

 

Änglarna

 

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...