Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 28 oktober 2017

Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 28 oktober 2017

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Om några få dagar firar många av er Halloweenhelgen – ett tillfälle som har blivit en möjlighet att ta det som är mörkt och skrämmande i livet och förvandla det till ljus. Vi älskar denna helg! Den påminner er om att livet, döden och allt däremellan är helt definierade av hur ni väljer att se på dem.

Ni dekorerar era skelett och firar era spindelväv! Under resten av året skulle dessa saker vara skrämmande för de flesta av er! Ni skär läskiga ansikten på era pumpor, men om någon i er omgivning visade er ett sådant ansikte skulle ni kanske springa iväg i avsky! Ni klär till och med ut er som döda eller häxor, och ändå kommer tanken på död eller förbannelser att skrämma de flesta av er, om det blev ”verkligt”.

Tänk om ni under hela ert liv såg allt lika skrämmande som ni ser det på Halloween?

Tänk om om ni såg ”riktig” död som en passerande upplevelse för själen, en där ni dyker upp i ett ännu större liv?

Tänk om ni såg era spindlar som enbart känsliga varelser som inte har någon önskan att skada er och bara vill klara sig själva?

Tänk om någon försökte skrämma er och visade upp ett ”skrämmande ansikte” så tittar ni bara roat på dem som ni ser på era utskurna pumpor?

Vi hör dig! ”Det är inte realistiskt!” Säger ni. Halloween låtsas bara! Du talar om ”verkligt” liv! Kära ni, vi försäkrar er att allt ni upplever på jorden, är bara” på låtsas ”för er eviga själ! Era kroppar är er själs kostymer. Era läskiga ansikten är helt enkelt utskurna på känsliga själar som glömde. Era läskiga varelser är bara inkarnationer av samma energi som skapar er! Även de mest okänsliga själarna maskerar sig i en kostym som de glömt var en kostym, mycket som om ni blev så identifierade med Halloweenkostymen att ni glömde vilka ni verkligen är.

Försök att komma ihåg att detta livet är ett bra spel om att ”bara låtsas”, där ni utforskar de många aspekterna av era egna själar och lär er att älska allt, mycket som ni gör på er vackra fest på Halloween.

Då kommer ni att kunna gå igenom livet och bevittna allt, och veta att under det hela finns det bara ljus och kärlek och ingenting kan skrämma eller skada er utan energetisk tillåtelse att göra det.

Besluta er, kära ni, för att titta på även de mest skrämmande omständigheterna på jorden och be om att se kärleken därunder. I denna verklighet blir era liv till en fest.

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

– Änglarna

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...