Änglarna via Ann Albers, 15 november

Meddelande från Änglarna

15 november, 2014

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Medan vi verkligen skulle vilja önska er en glad och bekväm resa på jorden, så finns det tider när det är en stor fördel att gå bortom det som är bekvämt och ”säkert” i ert eget sinne. Det finns tider när något känns rätt, låter rätt, ser rätt ut, men kräver att ni ser er själva annorlunda, att dansa med livet lite annorlunda, eller att öppna upp för ett annorlunda perspektiv.

Som ni säger på jorden, ”Om man bara gör det man alltid har gjort, kommer man bara att få det man alltid har fått.” Ni är alla långt mer kapabla, långt mer intelligenta, så mycket mer rådiga, långt mycket vackrare, och så mycket mer kapabla att älska än ni kan föreställa er. Ni har en styrka inom er som är föddes i Guds hjärta. Ni har ett ljus inom er som föddes ur kärleken själv. Ni har tillgång till all information i universum, om inte direkt, så i alla fall, och vi skrattar här uppe…i era moderna tider…genom ert Internet!

Tillåt er själva att drömma om liv bortom det ni tror att ni kan få. Tillåt er själva att prova saker som ni inte är säkra på om ni kommer att klara av. Var som små barn och ni kommer att gå in i himlens kungarike där på er jord, för ett barn lever bara i stunden, dansar med förtjusning och utan oro för huruvida stigen de börjar gå kommer att ”bli rätt”.

Vi uppmanar er att tänka på en sak som ni skulle vilja göra, men inte är bekväma med att göra. Kanske är det att gå ut och äta middag själv. Kanske är det att åka på en resa som ni är oroliga inför att göra. Kanske är det att prata inför folk, att laga en måltid till någon ni älskar, eller att gå en kurs i något som ni inte vet om ni kommer att ha någon som helst fallenhet för. Tillåt er själva i en nära framtid att ta bara ett pyttelitet steg utanför er bekvämlighetszon…för det är genom att göra det som ni upptäcker att det finns så mycket mer inom er än ni någonsin hade kunnat föreställa er.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Du gillar kanske också...