Änglarna via Ann Albers, 3 juni, 2017

Änglarna, 3 juni 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

Idag skulle vi vilja tala med er om pengar. Ni älskar dem och ni hatar dem. Ni ger dem makt när ni försöker intjäna dem. Ni oroar er för dem och undrar om ni har tillräckligt av dem, och ni vill ha mer av dem. Ni spenderar dem, ger bort dem, sparar dem och offrar otaliga timmar av ert dyrbara liv för dem.

I sanningens namn, mina kära, är pengar värdelösa för själen, om de inte representerar er kärlek. På den mänskliga nivån är det en stor välsignelse om det är en symbol för kärlek, och en stor förbannelse om det är en symbol för rädsla.

I stället för att be om pengar, be om det ni vill uppleva. Be om det ni vill njuta av och vad ni vill dela med er av till världen av. Pengar i sig är värdelösa om de inte används till att skapa kärleksfulla upplevelser i era egna eller andra människors liv.

I stället för att be om pengar för att köpa en bil, be för bilen och föreställ er glädjen i att köra den! I stället för att be om pengar för att betala räkningar med, be om möjligheten att betala räkningarna och leva bekvämt, i förvissningen om att det Gudomliga alltid tar hand om er… och föreställ er hur den tryggheten skulle kännas. I stället för att be om pengar för era barn, som inte arbetar så hårt för sina egna manifestationer – för det ni önskar för dem (ja, vi sa just det, för det ni önskar för dem – för om de önskade något tillräckligt starkt, skulle de manifestera det!) Be om att era barn ska vara lyckliga och få alla sina drömmar uppfyllda … och föreställ er dem sedan glada och nöjda.

Det Gudomliga kan arbeta på mystiska vägar. Säg att ni vill rädda utrotningshotade djur eller hjälpa fattiga människor. Ni behöver några hundra tusen kronor för att öppna ett hem för hemlösa eller ett utspisningskök, så ni ber om pengar, och utan att inse det begränsar ni hur Gudomlig Kärlek kan flöda in i ert liv och besvara er bön. Det skulle vara mycket bättre om ni bad: ”Käre Gud gör mig till ett instrument för Din kärlek. Jag vill hjälpa djur och jag vill hjälpa människor. Jag vill göra det på ett stort och meningsfullt sätt. Jag vill göra det i samarbete med andra likasinnade. Jag vill bidra till att göra denna världen bättre. Snälla, vägled mig.”

Den här typen av bön öppnar upp er för så många underbara möjligheter för er själva och andra. Ni har öppnat kranen för att tillåta Guds kärlek att flöda in i era liv. Ni har öppnat upp för mirakler! Ni kanske stöter på en bonde eller ägaren till en restaurang, som vill donera mat som har blivit över, och som behöver någon som kan ge det till de behövande. Ni kanske stöter på någon som har ett härbärge och behöver någon som kan hjälpa till med att samla in pengar. Gudomlig kärlek är inte begränsad, men när ni ber om pengar begränsar ni mängden Gudomlig Kärlek som ni kan ta emot.

Här är ett annat exempel. Ponera att ni inte vet hur ni ska kunna betala era räkningar. Ni är rädda. Ni börjar be om pengar medan ni känner rädsla och brist. Kära ni, ni måste förstå att ni förnekar era egna böner med er energi. Det är mycket bättre om ni säger: ”Tack så mycket Gud! Jag har ett välsignat liv nu. Jag har tak över huvudet, jag har skor, bekväma kläder och det finns goda människor i världen. Tack för den personen som gav mig ett leende i affären igår. Tack för solskenet som värmer min kropp. Wow, jag känner mig rik! Åh, förresten, jag har en räkning som inte är betald än, men Du har ju lyckats med att driva hela Universum, så jag litar på att Du hjälper mig.” Det är kraftfullt, kära ni. I denna trygga och självsäkra energi, kan ni inte låta bli att dra till er hjälp med att betala era räkningar.

Er kärleksfulla energi är mycket mer värd än era pengar, och mycket kraftfullare. De saker, situationer och människor ni drar till er kommer direkt att reagera på er energi, så fokusera och be om det ni vill skapa, inte pengarna för att ”få” det.

Pengar är bara ett av ett oändligt antal sätt som det Gudomliga kan hjälpa er att utbyta kärlek på Jorden. Använd den alltid som en symbol för kärlek, och när ni gör det kommer ni alltid att ha, inte bara pengarna, utan också den kärlek ni önskar uppleva och uttrycka i era liv.

Gud Välsigna Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

You may also like...