Änglarna via Ann Albers, 15 oktober

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 15 oktober 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket!

När hösten närmar sig på norra halvklotet och våren på det södra, är det dags för förändring. Det har varit långa perioder av stagnation under de senaste åren, men nu rör det på sig. Allt är moget att transformeras. Ni är alla redo att sätta igång. Fira det! Det är i kaoset av det gamla som det nya kan uppstå. Ingenting kan omvandlas i er värld utan att genomgå en förändring, och de flesta av er längtar efter förändring.

Ni längtar efter förändring i stort som i smått. Ni vill städa ur era garderober och uppdatera dem, och sluta med era små vanor som driver er till vansinne. Ni vill rensa er hjärna, uppdatera era relationer och sluta med att delta i större beteendemönster och evenemang, organisationer och även konversationer som inte längre lyfter upp er själ.

 

Ni längtar efter att bli mer autentiska.

Ni längtar efter att leva ett liv centrerat i kärlek.

 

Ni längtar efter att ”vara ni” så att världen kan se er och älska er för allt det ni verkligen är.

Det finns inte längre tid till att skjuta upp saker. Om ni vill ha en förändring i era liv, ta ett litet steg i taget! Om ni vill rensa ut er garderob, börja idag! Om ni vill uppdatera er garderob, gör det! Om ni vill sluta med en vana, sätt upp skyltar och programmera er telefon att påminna er, eller be en vän att hjälpa er.

Om ni vill rensa ut er hjärna, titta bara på program med positivt innehåll. Läs bara upplyftande och inspirerande material. För varje negativ sak ni hör er själva säga, be om något positivt – ”Käre Gud lyft upp vår värld.”

Gör en inventering, kära ni. Vad är autentiskt för er och vad är inte längre ”du?” Allt i era liv passade er en gång annars skulle det finnas där, men ni förändras och så småningom kommer allt i era liv att förändras för att passa er bättre. Börja med att göra små enkla förändringar i de områden i era liv som inte längre passar in. En liten förändring per dag är nog för att hjälpa er att förändras.

Medan er värld är i kaos och många av er är upprörda, finns det en stor möjlighet här att surfa på kärlekens vågor till ett liv som ni älskar.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...