Änglarna via Ann Albers, 16 december

Anglarna Ann Albers

Änglarna, 16 december 2016

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Var och en av er är fria i varje ögonblick av era liv. Vi vet att ni inte alltid känner det så. Ni säger: ”Jag vill resa på semester men jag har inte råd med det. Jag vill hjälpa den här personen men jag har inte medlen till att göra det. Jag skulle vilja säga vad jag tycker, men då förlorar jag mitt arbete. Jag vill bryta upp från mitt förhållande, men jag kan inte försörja mig själv. Jag vill veta att jag kommer att vara skyddad, men jag har ingen kontroll över politikerna. Jag skulle behöva vila, men min lista över allt jag måste göra är alldeles för lång.” Listan kan göras lång…

Det här är inte den frihet vi talar om. Ni kanske inte är fria att ”göra” vissa saker i era liv, men ni är alltid fria att ”vara” vilka ni vill i varje givet ögonblick. Ni är fria att fyllas av tillit och kärlek, vänlighet, hopp och inspiration eller så är ni fria att strunta i dessa realiteter och fokusera på att vara plågade, upprörda, oroade eller rädda.

Ni får välja, och genom att välja vilka ni vill vara, börjar ni skapa era upplevelser. Vilka ni vill vara sänds som en fyrbåk av energi till Universum och säger. ”Det här är den jag är och det är den jag vill att världen ska se mig som.” Om ni skickar ut en vibration som säger, till exempel att: ”Jag är en kärleksfull person som är värdig och förtjänar kärlek i gengäld,” kommer ni att få samma vibration tillbaka.

Om ni sänder ut en vibration till världen som säger. ”Jag är en kärleksfull person och det enda sättet för människor att se mig och älska mig är om jag tar hand om dem först,” då är det vad ni får tillbaka.

Om ni skickar ut en vibration som säger. ”Världen är en vacker plats och jag älskar att vara här trots alla utmaningar” kommer ni att få den vibrationen tillbaka. Om ni har en vibration som säger: ”Jag har en hel del att göra men det är helt OK” kommer det att vara er verklighet.

Er frihet kommer inte från friheten att göra vad ni vill, utan snarare i friheten att vara i vilken vibration ni önskar att omfatta i ett givet ögonblick. Ni är som en radio som ställer in sig själv och väljer den station ni sänder ut och därigenom de lyssnare ni drar till er.

Ta fram ljuset inom er och låt det stråla från ert ljusa och vackra hjärta. Var den kärlek som ni verkligen är, och låt era problem och utmaningar att vara kärleksfulla upplösas genom den kraft som skapar universum och ger er den fria viljan att välja vad ni vill uppnå i varje andetag. Ni är alltid och för evigt fria!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...