Änglarna via Ann Albers, 11 augusti, 2018

Änglarna, 11 augusti 2018 

Via Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Det finns tillfällen i era liv när det verkar som att allt går galet. Det finns händelser på er Jord som gör att ani känner likadant. Men mitt i det så kallade kaoset växer en större ordning fram.

Ibland måste det som inte fungerar komma upp i ljuset för att läkas. Ibland behöver man en yttre reflektion för att väcka det som har blockerat ert inre. Ibland ser ni bara effekterna av tidigare skapelser, i bjärt kontrast till vad ni önskar nu.

När ni känner att ert liv har blivit kaotiskt och inte vet hur ni ska fixa det, var stilla. Sitt. Andas. Ta emot. Era änglar och det Gudomliga finns alltid där för er och bara väntar på att få hjälpa er, om ni tillåter det. När ni inte vet vad ni ska göra härnäst, så vet Gud det. När ni inte vet vart ni ska vända er, vänd er inåt. När ni inte vet hur ni ska ta er igenom en svår situation, påminn er själva om att ni inte behöver veta hur ni ska hantera någonting annat än nuet.

Andas! Kärleken är alltid med er, ni kära. Kärleken försöker alltid hjälpa er. Kärleken försöker alltid lösa era problem, ta itu med era utmaningar, inspirera er, hela er och lyfta upp er. Kommer ni att försöka hantera utmaningarna på egen hand, eller kommer ni att tillåta ett stort flöde av nåd att hjälpa er? Den finns alltid där.

Om ni, i det ögonblick ni hade ett problem, istället för att låta hjärnan gå på högvarv, satte er ner, andades och tog emot, då skulle ni omedelbart börja ta emot vår vägledning.

Mina kära, vi älskar er så mycket. Ni är omgivna av Källans Gudomliga Kärlek. Denna Kärlekens Kraft vill hjälpa er med varenda utmaning ni står inför och, om ni tillåter det kan Den hjälpa er att skapa absoluta mirakel i era liv.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...