Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 18 december

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 18 december 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar Er alla från ovan. Idag är en dag med solsken i allas våra hjärtan. Ljuset strålar och lyser i vart och ett av era hjärtan. Ljuset förstärker ert ljus, så bekymra er inte över att en del negativa tankar far fram i ert huvud eller att oro och bekymmer plötsligt dyker upp som en känsla i er kropp. Det är gammalt skräp som har fastnat i kroppen och nu lossnar när ljuset gör sin entré. Fokusera på att skicka ljus till de här delarna eller att vara i nuet, så försvinner det. Det kan ta olika tid beroende på hur mycket och hur hårt det sitter. Vi hjälper Er gärna om ni ber om det. Kalla på oss och på den violetta flamman så får ni all hjälp ni behöver för att befria er från alla negativa känslor. Ljuset kommer med nya positiva känslor och är full av kärlek. Ta för er av ljuset, kära barn på Jorden. Det är där för Er, det vill komma in och hjälpa er att finna ljuset i er själva. Det är er vägvisare till en sann skönhet som inte går att finna någon annanstans. Den sanna skönheten inom er själva kära Jordbor. Var och en av er består av det skönaste landskap, ni skulle bara se det vi ser häruppifrån, så skulle ni se det vackra som finns i var och en av er. Ni skulle genast skynda er hem, hem till er själva, till de som ni verkligen är, bortom den här illusionen.

Det nya livet börjar nu såväl inom som utom er. Ni har arbetat mycket med er själva och är nu som ett kollektiv på väg att finna er väg hem. Ni vill åter gå tillbaka till att leva i ett galaktiskt samhälle. Vara en del av allt som finns i Universum. Ni vill också hjälpa andra att finna sin väg hem till det stora galaktiska samhälle som ni alla är en del av. Vis av erfarenheter har ni nu en möjlighet att göra det, vara en hjälpande hand för andra med liknande svårigheter. Först och främst ska ni dock stiga upp själva med allt vad det innebär.

Det är en stor stund på Jorden. Det är ett häpnadsväckande ögonblick eftersom allt levande på Jorden ska stiga upp samtidigt. Det här är ett ögonblick som vi alla har väntat på. Det är det här som vi har arbetat för i reinkarnation efter reinkarnation. Nu är det dags och det är ett fantastiskt ögonblick och ni har hela Universums ögon på er. Befrielsens timme är slagen och ni går bara framåt nu, kära Jordbor, för någon annan väg finns inte att gå, på den här Jorden mer. Så skåla i champagne kära barn på Jorden, ert nya år har många löften i sitt sköte. Ta vara på dem och förvalta era gåvor väl och ni blir tiofaldigt belönade. En ny tid står för dörren och ni kommer alla att få ta del av dess välsignelse. Det är nu som ni kommer att bli ”ett” kära barn. En mänsklighet som värnar om varandra och allt annat liv på Jorden, ty ni hör alla ihop. Ingen kan vara utan den andre. Gemenskapen kommer att svetsa er samman och förståelsen ökar i takt med att ni arbetar och hjälper varandra till ett bättre liv. Ett liv som vidare kommer att befria er själ och utlösa de gåvor som finns förborgade där. Era gåvor kommer att växa i takt med att de behövs i ert liv och för andra att kunna ta del av. ”Det Högsta goda för alla” är en slogan som kommer att ljuda runt i er värld. Ni förstår att ”Det Högsta goda för alla” är det som måste till för att bygga den här världen till ett nytt kärleksfullt centrum i den här delen av galaxen.

Vi tror på Er. Vi älskar Er. Vi finns här och stöder er i era ansträngningar. Kalla på oss och vi skyndar till Er hjälp.

Jag lämnar Er nu med stor kärlek i mitt hjärta.

Judas

Du gillar kanske också...