Änglarna via Ann Albers, 16 juli 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 16 juli 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Vi säger det här varje vecka, att vi älskar er så mycket. Det här är inte tomma ord. De kommer med en vibration av kärlek från himlen, av villkorslös acceptans och av att se era vackra själars perfektion.
Vi älskar er. Kan ni stanna upp en stund, andas och ta emot denna kärlek? Kan ni förstå att ni är så älskade att det inte spelar någon roll vad ni gör eller inte gör, vad ni säger eller inte säger; oavsett om ni ”lyckas” eller ”misslyckas” älskar vi er. Vi älskar er i era stoltaste ögonblick, och vi älskar er i era mörkaste stunder. Vi älskar er! Läs inte bara dessa ord, mina kära, ta in dem. Andas in dem. Ta emot vår kärlek.
Ni tillbringar hela ert liv med att leta efter en kärlek ni redan har. Varje önskan är en önskan om att känna någon slags kärlek. När ni önskar er en vän eller älskare önskar ni  kärlek. När ni vill ha ett större (eller mindre) hem, vill ni känna kärlek. När ni önskar en god måltid önskar ni kärlek, och när ni vill resa Jorden runt vill ni uppleva kärlek. När ni vill fylla ert bankkonto vill ni känna kärlek i form av trygghet, och när ni ger bort något vill ni känna kärlek som flödar tillbaka till er.
Kära ni, allt ni önskar, allt ni gör och allt ni strävar efter är ett försök att känna mer kärlek.
Ni vill känna den kärlek ni redan har.
Vi uppmuntrar alla era kärleksfulla önskningar. Vi uppmuntrar strävan efter kärlek i alla former och uttryck. Ni vill utöka er förmåga att se kärlek, vara kärlek, uppleva kärlek, uttrycka kärlek och dela kärlek. Ni vill fortsätta att söka, finna och skapa kärlek på nya sätt på er planet Jorden. Det var en av era anledningar för att komma till en plats med en sådan enorm kontrast.
Ni visste att i en sådan kontrast skulle ni bli oerhört inspirerade att fortsätta söka efter mer kärlek, och att fortsätta att skapa nya sätt att älska varandra. Ni visste att ni skulle bli inspirerade att älska djuren och Jorden, och att ständigt hitta nya sätt att uttrycka och dela med er av denna kärlek. Oavsett om ni har uppfunnit en ny kaffebryggare, skapat nya recept, hjälpt en person att balansera sina böcker, koppla upp sig via ny teknik eller städat deras hem, har ni hjälpt till att utöka mänsklighetens upplevelse av kärlek.
Vi älskar att ni strävar efter kärlek!
Det vi uppmuntrar er att uppmärksamma är dock de ögonblick då ni inte känner er älskade … för det är ni.
Vi uppmuntrar er att uppmärksamma de ögonblick när ni väljer att inte älska er själva, eftersom ni alltid är värda kärlek.
Vi uppmuntrar er att sluta kritisera er själva, förringa varandra och berätta historier om hur ni inte är älskade … därför att ni är alla alltid älskade.
Ni kanske har utstått fruktansvärda svårigheter, men ni är fortfarande älskade.
Andra människor kanske har behandlat er väldigt illa, men ändå, ni är älskade.
Ni kanske har gjort tusentals ”misstag” som ni kallar dem, men ni är fortfarande älskade.
Ni kanske har blivit sårade eller sårat någon, men ni är fortfarande älskade.
Ni kanske har varit generösa eller giriga, rika eller fattiga, men fortfarande, kära ni, är ni alltid älskade.
Så när ni söker kärlek i de yttre formerna – andas och ta emot vår kärlek. Vi säger detta så  ofta, men ärligt talat, om ni kunde göra det till en vana varje gång ni känner rädsla inför att sitta ner, andas, ta emot och fokusera  tanken på: ”Att jag är älskad av himlen. Jag är öppen för att ta emot denna kärlek nu.” Och sedan släppa det. Acceptera vad ni känner. Tillåt oss att arbeta med er. Så småningom kommer rädslorna att försvinna.
Om ni varje gång ni var upprörda över någon/något och inte vet hur ni skulle kunna gå vidare, skulle ni helt enkelt lägga grälet åt sidan och sitta ner, andas och ta emot medan ni fokuserade tanken på: ”Att jag är älskad av himlen. Jag är öppen för att ta emot denna kärlek nu.” Då skulle grälet verka så oviktigt och tanken på en harmonisk lösning skulle komma, och ni skulle snart föredra att känna er fridfulla framför att känna ilska.
Om varje gång ni inte visste hur ni ska kunna betala en räkning, eller möta en utmaning i ert liv, skulle ni sitta ner, andas och ta emot samtidigt som ni fokuserar tanken på: ”Att jag är älskad av himlen. Jag är öppen för att ta emot denna kärlek nu,” då mina kära skulle ni ge oss chansen att hjälpa er att tona in ert energifält på det resultat ni önskar.
Vi älskar er. Det Gudomliga älskar er. Det har aldrig funnits eller kommer att finnas något villkor för vår kärlek. Ni måste inte förtjäna vår kärlek. Vi ger den frivilligt eftersom det känns så enastående att älska er. Ni behöver inte köpslå för att få vår kärlek. Ni behöver inte bevisa er godhet för att ta emot vår kärlek.
Kära ni, vi älskar er. Er värld befinner sig i ett mycket turbulent tillstånd, och många av er märker att den minsta lilla rädsla lätt kan eskalera in i den, för närvarande, globala vibrationen av otålighet och frustration. Den minsta ångest kan lätt kännas oproportionerlig, eftersom frekvensen av ångest är hög bland många på er planet just nu.
Men frekvensen av kärlek är stark, kraftfull och konstant, och i samma ögonblick ni tonar in er på kärlek på alla sätt ni kan – vare sig det är er egen kärlek och uppskattning, eller att ni helt enkelt älskar er själva tillräckligt för att sitta ner, andas och ta emot vår kärlek, då kommer ni att höjas till nya nivåer av kärlek. Världen har bett om detta och himlen öser det över er.
Nästa gång ni känner er oälskade på något sätt – rädda, oroliga, arga, förvirrade eller bara nere och trötta – sitt ner, andas och ta emot vår kärlek. Säg till er själva medan ni gör det, ”Jag är älskad av himlen. Jag är öppen för att ta emot kärlek just nu.”
Den enkla intentionen och handlingen kommer att öppna er för en helt ny relation med själen – en som vi också önskar er. I varje ögonblick älskar vi er och vill trösta er, hjälpa er, läka er, vägleda er, inspirera och glädja er, lika säkert som att ni också skulle vilja göra det samma för någon som ni är djupt förälskade i.
 Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...