Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 juli, 2022

 

Du har blivit maktlös … Ta din makt tillbaka ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit ganska fascinerade under mycket lång tid av er vilja att ge bort er kraft i detta universum av fri vilja. Du behöver inte ge bort din makt till någon eller något, och du behöver verkligen inte ge bort din makt till någon grupp, men vi ser att många individer gör det och sedan blir arga på vad de än har gett bort sin kraft till, som om de inte hade något val. Du har alltid ett val, och vi är här för att uppmuntra dig att ta din uppmärksamhet från det som du tror är ansvarigt för din brist på makt, för din brist på frihet, för din brist på glädje.

Vi inbjuder er att sätta tillbaka er uppmärksamhet mot  vad som gör er kraftfulla som Käll-energivarelser. Din kraft kommer inte från dina andliga gåvor och förmågor. Det kommer från din förmåga att välja hur du ska vibrera, snarare än att bara låta någon eller något annat diktera hur du måste känna. Hur en människa känner är ofta ett mysterium för människorna runt den personen, och mysteriet beror vanligtvis på att det inte verkar som om personens livsförhållanden är ansvariga överhuvudtaget för vad de känner.

Du vill att känslor ska vara logiska, eftersom dina sinnen vill att allt ska vara vettigt och förutsägbart, men din största kraft är din förmåga att känna, och den förmågan är mycket mer kraftfull än dina tankar, ord och handlingar. Men du har tränats, och många skulle till och med säga programmerats, att fixera dig vid tankar, ord och handlingar. Det, mer än något annat, är det som har gjort dig obefogad. Du har kopplats bort, av samhällsprogrammering, från hur du mår.

Du lärs inte ut villkorslös kärlek i skolan, men det är den största superkraften du har, för om du kan vara kärlek inför vad som helst, då kan du vara i det tillståndet av full vetskap om att du är Källenergi och Källenergi är allt. När du är allt, är du mäktig, och ändå, det vi ser gång på gång är att människor drar ett streck i sanden och säger: ’Jag är inte det.’ Vad de faktiskt säger är: ’Jag är inte det. allt; Jag är inte Källa.’

Och om ni väljer att inte vara Källa, då väljer ni att försvaga er själva. Här är vad vi rekommenderar. Upptäck, genom att leva i ditt liv, vad du älskar och gör den saken. Fokusera på den saken, eller älska den personen, och fokusera på den personen. Var kärlek, och du har all kraft i universum som backar upp dig. Var i bedömningen, och du verkar på kanske femtio procent av den du är som människa. Du är långt, långt ifrån den Källenergikraften när du dömer. Lyssna på era hjärtan, följ dem och låt dem expandera för att visa er hur stora, vackra och kärleksfulla de är så att ni då och då kan få en glimt av kraften som ni har inom er som Källenergiväsen i köttet .

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...