Änglarna via Ann Albers, 17 december 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 17 december 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni har ett talesätt på Jorden som säger att ”det är bättre att ge än att få.” Vi skulle säga att det är bättre att leva i flödet av den Gudomliga kärleken, i vilken ge och ta emot inte kan separeras.
Under denna gåvornas tid, sitt med Källan och era änglar bara någon minut per dag. Andas och ta emot kärlek. Denna oändliga ström av kärlek kan hjälpa, läka, balansera, inspirera och motivera er. Den kan påminna er om er sanna natur och återställa er till en underbar relation med er själva. Källan kommer inte att tvinga på er denna kärlek. Ni har en fri vilja. Ni kan öppna er för att ta emot den, eller inte. När ni gör det kommer den att omkalibrera er – kropp, hjärna och själ – och stimulera er att tänka och agera på ett sätt som gynnar alla själar som är inblandade, inklusive er själva. Ert givande kommer att vägledas, naturligt och glädjefyllt.
En del av er kommer att få impulser att ge till er själva först. Många av er har gett en hel del till andra och är nu utmattade. Vid någon tidpunkt ändrades ert givande från glädjefylld önskan om att dela med er, till att ge av plikt, till att förtjäna kärlek eller uppskattning för att bevisa er värdighet, eller ge i hopp om att andra skulle se vilken god och kärleksfull person ni redan är. Även om det absolut inte är något fel i att ge från en tom kopp, kan det inte vara för evigt. Ni måste tillåta er själva att ta emot kärlek från himlen för att givandet ska förbli glädjefyllt, annars ger ni från en tom kopp.
När ni öppnar upp för den oändliga strömmen av kärlek, kommer en del av er att känna er inspirerade att dela med er av de enkla men djupa gåvorna av kärlek, skratt och vänlighet. Vissa av er kommer att känna er inspirerade att göra saker ni älskar, andra kommer att känna lust att dela med sig genom passionerade handlingar. När ni känner er koppling till Källan, kommer impulsen att ge kärlek på en mängd olika sätt, men alltid naturligt, enkelt och med glädje.
I det här flödet kommer ni att börja känna mer frid, lugn, balans och en förvissning om att allt är rätt i er värld. Allt ni gör från detta naturliga flöde kommer att vara ett bidrag i någon form. Om ni känner för att gå och shoppa kommer ni att bidra till ekonomin, till glädje för dem som arbetar där ni handlar och för dem som ni har ”slumpmässiga” möten med. Om ni känner för att ge på ett mer traditionellt sätt, kommer ni att upptäcka att ni ger ”från hjärtat” snarare än från huvudet, och ni upplever en djup känsla av anknytning till dem vars liv ni påverkar. Om ni föredrar att sitta hemma och vila, kommer ni att känna de fridfulla vibrationerna ni delar med världen.
Så ge er själva och därmed världen den största gåvan av alla. Tillbringa lite tid med att ta emot er Skapares kärlek. Tillåt er själva att öppna upp för själva livets ström. Då, mina kära, vad ni än gör, var ni än är, kommer ni att ge gåvan av ett öppet hjärta till världen omkring er.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...