Ett Meddelande från Änglarna via Ann Albers 13 mars 2021

 

Ett Meddelande från Änglarna via Ann Albers 13 mars 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Sömnen är en härlig upplevelse av att dö till ”självet”, och expandera in i er större varelse. I sömnen upphör ert medvetande tillfälligt att identifiera sig med kroppen och själen. Ni återvänder till en större medvetenhet och förståelse för er själva som en själ. Ni överlämnar er till kärlek.

Därför, kan det under sömnen ske djup healing, när ert sinne inte är i vägen. Det är därför ni kan gå och lägga er med frågor och vakna med svar. Det är därför ni känner er uppfriskade efter en god natts sömn.

Det är också därför det är viktigt när ni inte sover bra, att hitta ett sätt för att tillfälligt stänga av sinnet och bara ”vara”, för det är under sömnen eller i tillstånd av vila – när ni är fria från tankar och bekymmer – som ni återvänder till själens naturliga tillstånd. Ni blir öppna för att ta emot kärlek, vara i flödet, känna tillit, koppla av och överlämna er till livets perfektion.

Närhelst ni kan stänga av ert sinne, lugna tankarna och helt enkelt överlämna er till kärlek, öppnar ni upp för ett mirakulöst flöde av en ständigt närvarande, stadig ström av energi från källan – en kärlek som alltid försöker hjälpa och stödja er.

Även om ni inte sover bra så kan ni sätta på vacker musik, och bara känna den röra sig genom er. Ni kan andas djupt och långsamt in i hjärtat, tills ni känner att ni slappnar av. Ni kan meditera, vandra fridfullt i naturen, laga mat, klappa hunden eller göra ett antal saker, som gör att ni tillfälligt kan stänga av sinnet och ”förlora er själva” en stund. I dessa utrymmen, utan det vanliga tjattret i sinnet, får ni ofiltrerad kärlek. I detta receptiva utrymme är mirakel möjliga, och det finns lättillgängliga lösningar och vägledning.

Eftersom ni enkelt kan öppna upp för detta flöde av kärlek under sömnen eller i tillstånd som lyckliga varelser utan tankar, så kan ni också öppna upp för det medvetet under er vakentid.

Stanna upp ett ögonblick. Andas in i ert hjärta. Säg till er själva: ”Jag är älskad precis som jag är.” Låt sanningen i detta flöda in i er kropp, ert hjärta och er själ. Sluta sätta begränsningar kring varför ni inte bör älskas, och var öppen för en större sanning. Ni är älskade.

Säg nu till er själva: ”Jag är öppen för att ta emot min skapares magnifika kärlek.” Tänk er att ni öppnar ert hjärta och känner den här kärleken flöda in i er medvetenhet.

Säg nu till er själva: ”Den Gudomliga älskar mig precis som jag är … Precis som jag är.” Andas in det och låt det genomsyra er varelse som vatten som sipprar in i varje vrå, spricka och glipa i er själ, eller att ljuset fyller varje litet område i er kropp. Upprepa detta flera gånger medan ni andas in i hjärtat och låter det fylla er. Känn det. Omfamna sanningen i det.

Någonting djupare än ert sinne vet sanningen i dessa ord, för Källan som lever och andas inom er känner sin egen kärlek. Öppna, öppna, öppna kära vänner. Låt kärleken som skapar er, fylla er. Sluta stå emot kärleken. Andas. ”Den gudomliga älskar mig precis som jag är.” Tillåt den komma in.

När ni sover överlämnar ni er till den här kärleken. När ni hittar sätt att stänga av ert sinne, överlämnar ni er till den här kärleken. När ni medvetet och villigt överlämnar er till denna kärlek blir ni öppna för mirakulös hjälp, healing och förändring, även när ni är klarvakna. Prova den här övningen flera gånger om dagen.

Ni vill överlämna er till kärlek. Ni vill känna att den kommer till er. Ni vill känna till sanningen om att ni inte behöver förtjäna er Skapares kärlek. Ni behöver inte ha ”förtjänat” er Skapares kärlek. Ni behöver inte uppnå någonting, vara någonting eller göra någonting för att ta emot den ovillkorliga, ständigt flödande, oändliga kärleken från den Gudomliga.

Ni, kära ni, och hela skapelsen, kan ständigt ta emot denna kärlek. Bara ni själva kan bestämma om ni vill öppna upp för den.

Blomman behöver inte förtjäna eller vara värd solen som ständigt lyser.

Marken behöver inte förtjäna eller vara värd det regn som oundvikligen kommer att falla på den.

Djuren behöver inte förtjäna eller vara värda den näring som fritt erbjuds.

Cellerna i era kroppar behöver inte förtjäna eller vara värda den näring som ständigt ges till dem.

Ni kära, behöver inte förtjäna eller vara värda den kärlek som flödar oupphörligt till er.

Öppna upp. Andas in i ert hjärta. Säg till er själva: ”Den Gudomliga älskar mig precis som jag är.” Låt dessa ord sippra djupt in i er, fylla er, lugna er och påminna er om att ni är, och alltid kommer att vara, älskade, omhuldade och hela i er skapares ögon.

Att verkligen släppa in den här kärleken gör att hela ert liv kan börja förändras på ett ögonblick. Andas, kära ni. Gud älskar er precis som ni är.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

— Änglarna

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...