Änglarna via Ann Albers, 17 juni, 2017

Änglarna, 17 juni 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Föreställ er att ni står i en pool med resten av mänskligheten. Tänk er sedan att er energi skapar vågor i poolen. Det kommer att finnas en del själar som hoppar i, som älskar äventyr och att röra om i saker som skapar liv och rörelse. Andra kommer att få panik, vifta med armarna och leta efter något att klamra sig fast vid. Några kommer bara att stå stilla och andra kommer att varsamt skicka ut lugna, tröstande vibrationer.

I verkligheten lever ni i en gemensam pool av energier och medvetande. Ni påverkas av energivågorna som skapats av alla andra i den poolen. Ni känner starkt de vågor som genereras av dem står er närmast. Ni känner av de kraftfullaste vågorna, och även de vågor som majoriteten sänder ut. Om ni sänder ut starka vågor, kommer ni att känna av de som ger er mest genklang.

Ni har att välja på om ni vill eller inte, ”brottas” med världens energier, kollektivets energier, energierna hos dem som står er nära … eller om ni kommer att stå starka i era egna energier och skapa era egna energivågor.

Era vibrationer kommer att påverka det kollektiva medvetandet, antingen på ett positivt eller på ett negativ sätt. Det är ert val.

Fråga er själva vilken typ av energier ni skulle vilja bidra med till världen idag? Om det är fred, välj då handlingar och ord som inbegriper fred. Om det är glädje, hitta handlingar och ord som innefattar glädje. Om det är helande, gör då saker som är helande för er själva. Om det är överflöd, fokusera på era egna känslor av tacksamhet och överflöd.

Med varje tanke, ord, handling och andetag ger ni ett vibrerande bidrag till den mänskliga rasen. Er vibration är viktig. Ni räknas och ni gör skillnad.

Kan ni föreställa er vad som skulle kunna hända om några väldigt starka själar i den där poolen skickade ut kärleksvågor? Ni skulle övermanna och lugna ner kaos, rädsla och störande moment. Er energi skulle lugna ner krig, hela hjärtan och ersätta rädsla med tro på ert finansiella system.

Det här är vad som menas med att vara en ”Ljusarbetare”. Ni strävar efter att skicka kärleksvågor till det mänskliga medvetandets pool, och därigenom förändra er värld inifrån och ut.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...