Änglarna via Ann Albers, 25 augusti, 2017

Änglarna via Ann Albers

25 augusti 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Det finns normer för perfektion på er planet jorden som plågat mänskligheten sedan tidernas begynnelse. Ni känner er framgångsrika om ert liv har utvecklats såsom samhället förväntar sig, men inte om inte det blir så. Ni känner er vackra om ni liknar någon godtycklig ”rynkfri” bild. Ni känner er bra när ni erkänns och älskas av andra, inte så bra när ni överges eller kritiseras.

Det är bara den mänskliga betingningen som tar ifrån er ert naturliga tillstånd av glädje och får er att känna er som något som är mindre än Gudomligt.

I våra ögon är ni perfekta, precis som ni är.

När ni kom till jorden som spädbarn, visste ni att ni var perfekta. Ni älskade er själva. Ni grät då ni hade behov. Ni skrattade när något var roligt utan att bekymra er om att vara ”socialt korrekta”. Ni kände inte en tillstymmelse av skuld när ni sträckte er efter det som fascinerade er. Ni levde autentiskt.

Och sedan, som ni säger, kom livet. Ni blev betingade av andra. Ni började känna skuld när ert autentiska själv inte längre liknade det andra ville, eller förväntade sig av er. Ni tränades att anpassa er, att ”lyckas”, och att ”behaga”.

Djupt nere brinner dock en eld av Gudomlig Kärlek (självkärlek) inom er. Om den så blivit övertäckt så starkt att ansträngningen att förneka er sanning resulterat i depression, om den så brutit ut i ilskna kaskader när den undertryckts för länge eller om den så brinner varmt … så finns den alltid där. Den kan inte utrotas. Den är vem ni verkligen är.

En ros känner sig inte skyldig för sina törnen. En flod ber inte om ursäkt för att den gräver en kanal genom sten. Solen tar inte ansvar för något annat än sitt sken, även om moln kanske skärmar dess sken. Hela naturen vet att dess enda plikt är att vara vad den är i ett givet ögonblick. Det är allt som någonsin förväntas av er.

Be inte om ursäkt, kära ni, för att ni är den ni verkligen är. Bekymra er inte om vem ni behagar eller om ni är ”lyckade” i världens ögon. Ändra inte på er för att ”passa in” med vad andra förväntar sig. Låt inte skuld ta ifrån er er naturliga glädje.

Ni är redan ”goda nog”. Ni ”passar in” perfekt i detta vackra livspussel. Om ni tänker den minsta kärleksfulla tanke om er själva eller andra så har ni lyckats idag. Om ni så har älskat i bara ett andetag så har ni, i våra ögon, inte levat förgäves.

I våra ögon är ni perfekta. I våra ögon kan ni inte misslyckas.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

-Änglarna

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...