“Handla!” – GCR/RV Intel SITREP – söndag 18 juni 2017

”Handla!” – GCR/RV Intel SITREP – Söndag 18 juni 2017

Kinesiska generaler (äldre vakthundar) blev bekväma med Republikens militära banker som inrättades först igår (inte fredag) och erbjöd Dunford och Ryan möjligheten att släppa RV:n efter klockan 2 på söndagsmorgonen.

Från och med 19:00 EDT har de uppenbarligen inte ”tagit bollen”.

Varför? Säkerhet.

De litar inte på sina egna processer.

Fortfarande för mycket risk för avbrott och potentiell förlust av liv, plus den extra medieuppmärksamhet som kommer med kaos – samtidigt som man försöker ta bort den sittande VD:n i USA, Inc. från offentlig medvetenhet (Trump).

Allt detta med kabal design.

Försena, fördröja, fördröja … det sliter ner motståndaren i alla riktningar för att kunna slå ner dem och besegra dem på grund av utmattning.

De tror att det onda kommer att överleva godheten. På allvar gör de det.

Problemet är att de har blivit nedslitna med oändlig trötthet på grund av alla uppumpade förfalskade historier, år av uppumpning faktiskt och deras lösa skott.

Ändå är vi fortfarande rädda, i ett tillstånd av förlamning! Hur f..kan det här vara vettigt?

Sanningen är att våra tappra ”återställda Republik”- ledare inte vet hur man ska ”plocka RV-persikan” på grund av händelsens oförutsedda natur. Så vår Republik förblir i skuggorna.

Ja, det finns fortfarande en verklig säkerhetsrisk eftersom det handlar om cyberattacker på våra elnät i täta stadscentra.

Och ja, vi minns att kabalen har satt upp alla nuvarande elnät. Så, ja de är förtroliga med dess styrkor och svagheter.

Men vad då? Vi har fördel. Så anfall framåt! Fånga dagen! Slå till!

Det har förekommit flera elektromagnetiska pulsattacker under de senaste två veckorna (svängningar) och några orsakade reella skador strukturellt, som sedan reparerats, och om en mer kraftfull spänningsökning eller ett okänt hot teoretiskt finns, så kommer vi att hantera det.

Ingenting kommer att stoppa RV i dessa USA stater när det väl har börjat. Men ni måste alla släppa det!

Vilket t.ex…. inte ens dina katter kan stoppa den globala återställningen denna vecka, eftersom USA då skulle drabbas hårt av internationellt straff.

Det finns ett åsidosättande av ert ledarskap Joseph såväl som ditt Paul. Frisläppningskärlen håller redan på att värmas upp.

Så är det verkligen säkerheten som fortarande hindrar här?

Eller är det i stället så att din Anglogenetik försöker utmanövrera Gud i det klassiska vit-man-vet bäst- rollspelet.

Killar, ni är nu problemet och ni står i vägen för kosmiska framsteg. Och ärligt talat, ni är mycket nära att svika det amerikanska folket och erafamiljer.

Mitt råd är att inte… även Ike måste säga, sätt igång Joe. Förstör inte ditt arv. Och Paul, väx en bit. Det är nog med de blommiga talen.

Fyll bensin i den ekonomiska motorn som är Förenta staterna och tryck den politiska pedalen i botten och släng slutligen ut biten av orange s *** Trump.

Detta är ditt jobb i allt detta! Gör ditt jobb!

Fråga bara Mellanöstern om vad de tycker om den vite mannens beslutsfattande. Vem vill köpa en lägenhet i Mosul eller Raqqah?

Världen har tålmodigt väntat på ditt ledarskap i månader och månader. Till och med Saudiarabien stängde av Qatar bara för att få vår uppmärksamhet.

De utnyttjar nu er oförmåga att handla, med legala diplomatiska blockader som sätter våra trupper i fara i ALLA ARABVÄRLDENS STRIDSCENER!

Vi är inte dumma. Handla!

Vi vet till och med att du, Joe, bad om ditt ”högre sinnes” vägledning/ hjälp för två veckor sedan. Och har blivit konsulterad/ hjälpt på sätt som ”vi dumma vanliga människor” inte kan förstå.

Varför bad du inte om hjälp för år sedan? Dåligt ledarskap är förklaringen. Bristfälligt! Handla!

De cyberattacker ni är rädda för, de som är begravda i nätdatorernas system kan utlösas på distans, de kan och kommer plötsligt att fungera felaktigt.

Men ni två måste lita på Gud och agera i enlighet med Gud! Sluta lyssna på statistik om olycksfallsförluster och säkerhetsskador.

Bara handla!

För även om ett hot är troligt och har negativa konsekvenser för det civila livet, särskilt i högtrafiks luft- och markområden, finns det ingen aspirin som är tillräckligt stark för att förhindra huvudvärken av att blockera Gud.

Släpp RV-kommandona, mina herrar, eller möt ”high power” -konsekvenser. Tänk på er varning!

Den sista sak som ni hingstar vill ha på era händer är oskyldiga döda i New York, Boston, Chicago, Los Angeles och Himlen.

Ta bort Trump från makten och meddela Republiken imorgon, det första ni gör.

Förklara att Krigslagar gäller och arrestera huggormarna i kongressen. Kasta ut deras amnesti-paket. Placera dem i militärt förvar och förödmjuka dem och besudla deras arv för evigt.

Sanningen är att de också vet i första hand, att det finns flera mer oseriösa fysiska attacker som planeras i stadsområden som förorts Virginia; Och de har potential att vara ofantligt mycket allvarligare och socialt störande.

Också vi vet att det nu finns ett stort diplomatiskt tryck på Republiken för att det skall göras ikväll. Stort tryck. Outhärdligt tryck.

Så handla!

Världen är trött på att detta Trump fiasko släpar sig fram, och vidare och vidare. Länder vill ha sina pengar. Vi vill att våra välsignelser ska utbetalas till världen.

Ni män är inte längre förståndiga, ni håller tillbaka livskraften från mänskligheten, och det är en moralisk brottslighet bortom frälsning.

Handla, släpp fritt! Politiken är så svår att fastställa när USA är i så djupt flöde. Trump vet det här och skapar mer kaos. Han spelar Republiken, och värre, han använder er båda som ägarlösa dockor.

Var har bra amerikanskt ledarskap tagit vägen? !!!!!!!!

Till en Red Sox-match i Fenway? Ett Packers spel i Lambeau Field? Medan människor av färg dör i diken?

Är ni män eller monster? Handla!!!!!!!!

När, som land, kommer vi (och jag menar ni) upp från våra knän och står i vår sanning som en suverän nation med god ställning med alla andra nationer som applåderar oss för vårt ledarskap eller skrattar åt oss för vår impotens?!!!!!!!

Handla!!!!!

Ryck upp er, Joe och Paul, prestera som lojala soldater i en stolt Republik eller gå bort från lurendrejeriet. Gud har gett er chansen att vara hjältar och släppa nollorna men ikväll är er sista möjlighet.

Män, jag har gått in i anden, och det verkar finnas en heroisk eller katastrofal framtid för er var och en.

Vad ska ni välja ikväll? Eftersom valet kommer att göras med eller utan er ikväll. Som ljuset kommer att sippra in från skuggorna som skyddar er nu, liksom Himlen har ansett att dina förseningar – bokstavligen dina förseningar – nu är oacceptabla för artens överlevnad.

Detta är inte lagstiftning Paul!
Detta är inte ett slagfältsuppdrag Joe!

Detta är mänsklig överlevnad, killar! Vakna för h*** upp och agera innan era kommandon är fråntagna er och era arv brända i oändlighet.

Att Guds eller inte Guds mandat gäller för alla som är inblandade i denna spelning, kamrater. Och ni är farligt nära andlig utrotning, som ni vet leder till … ja … inte en win/win situation på hemmafronten av ett fysiskt plan.

Vänligen handla ikväll och följ med oss. Annars, tack för er service, Herren accepterar er avgång.

Skall bli en intressant söndagskväll till måndagsmorgon.

Hej, åtminstone är det nu upp till amerikanska beslutsfattare att släppa RV vid en så sen tidpunkt. Det är positivt.

Eftersom R:n inte längre är er uppgift.

Gud är med oss.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                           www.st-germain.se

Du gillar kanske också...