Änglarna via Ann Albers, 17 oktober 2020

Änglarna

Via Ann Albers, 17 oktober 2020

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Vi är så stolta över var och en av er. Ni har arbetat hårt för att skörda de gåvor som har erbjudits er under detta extremt utmanande år av kontraster på er planet. Ni har strävat efter att tänka på sådant som gör att ni mår bättre. Ni har gjort ert bästa för att inte känna rädsla. Det här är det arbete er själ kom hit för att göra.

Ni ville skapa utifrån kontrasterna. Ni ville växa för att bemästra era sinnen, så att ni skulle kunna bemästra er egen energi. Ni ville använda er fria vilja till att rikta den kraft som skapar världar i en riktning som tillfredsställde er, och som därmed tillät en expansion av det Gudomliga. Det här året, mer än något annat i historien, har gett er en möjlighet till fantastisk tillväxt och därmed fantastisk nåd.

En del av er är redo att komma igång med livet, men är ännu inte motiverade att agera. En del av er njuter verkligen av er tid under rådande förhållanden. En del av er har gått till ert inre för att skapa er framtid inifrån och ut. Några av er har arbetat non-stop för att hjälpa till med healing, leveranser, återfödelse och mycket mer. Många av er känner sig utmattade och är i stort behov av vila.

Var ni än befinner er just nu, påminn er själva om att det är okej. Jag är precis där jag ska vara. Jag känner exakt vad jag behöver känna just nu. Mina känslor är min vägledare. Om jag är trött blir jag guidad till vila. Om jag är energisk och inspirerad blir jag vägledd att agera. Om jag drömmer om framtiden men inte vill agera, blir jag vägledd att drömma och skapa i min inre värld. Jämför inte er själva med andra. Ni är på en unik och underbar resa, som har definierats av era mycket egna önskningar.

Att vara här och nu är faktiskt den snabbaste vägen till era drömmar. Att tänka kärleksfulla tankar här och nu, säkerställer mer kärlek senare. Att uppskatta överflödet ni har inom något område … kommer att öka ert överflöd i varje område. Att sova när ni är trötta, röra på er när ni är energiska, äta när ni är hungriga, är ett bra sätt att hedra er vägledning. Ni vill må bra, så när ni har tankar som inte gör att ni mår bra, försök då att försiktigt byta ut dem, en efter en.

Ni är trötta på en oavbruten skur av negativitet och konflikter, så ge er själva tillåtelse att koppla av från dem. Ni är trötta på att behöva ”försvara er position”, så ge er själva tillåtelse att helt enkel lyssna på andra istället för att förklara er, såvida ni inte gillar det.

Var bara er själva i varje given situation. I ställer för att fråga: ”Vad ska jag göra?” fråga istället ”Vad känner jag för att göra?” och lita på varje känsla som känns bra och kärleksfull för er. Vi förstår att många av er måste arbeta, planera etc., men ni kan alltid fråga er: ”Vad känner jag att jag vill göra?” och hedra det vid första bästa tillfälle.

Ni gör alla ett så fantastiskt arbete på er planet. Vi skulle älska att hjälpa er att se er själva genom våra ögon. Ni skulle se ert mod, er uthållighet, er vackra kärlek och omtanke om Moder Jord, er kärlek för alla själar, till och med de som gör er vansinniga. Ni skulle se era känsliga, starka och omtänksamma hjärtan. Ni skulle se er själva som ingenting mindre än det Gudomliga förkroppsligat i så många perfekta, vackra, värdefulla former.

Var inte hårda mot er själva. Lita på att där ni befinner er, är exakt där ni behöver vara. Lita på att om ni känner för att göra, eller inte göra något, och känslan känns bra så är det okej. Lita på att det inte är något fel på er, oavsett hur ni känner – vilket ni är glada eller arbetar er igenom en sorg.

Det här har varit ett otroligt utmanande år. Ni går fortfarande igenom förändringar när Moder Jord fortsätter att släppa sitt tryck och rensa de energier som har stagnerat under så lång tid. Ni står, i många fall, inför starkt laddade politiska beslut. Men om er vägledning är att vila, vila! Om er vägledning är att ignorera världens problem och se till er egen vibration, gör för all del det! Om er känsla är att agera, agera!

När ni hedrar era egna känslor, snarare än motsatsen, och jämför er själva med andra eller ytliga modeller – när ni gör det som känns som kärlek till er i ett givet ögonblick – låter ni er själva känna den energi som skapar världar stråla genom er. I denna verklighet är er existens en gåva till världen.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Översättning Ulla Krogh

 

 

Du gillar kanske också...