Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 18 oktober 2020

Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild

den 18 oktober 2020

Hälsningar till er. Blossom Goodchild anmäler sig för tjänstgöring! (Jag vet att det inte är en plikt!) Jag hade nyss en mycket frustrerande förmiddag med att få en video med White Cloud gjord … så jag tänkte att jag skulle få en dubbel motgång och se ifall också ni har något att säga idag?

Käraste Blossom … Ni Käraste Ljus som Lyser upp er Planet Jorden och låter dem som inte är av den, att få se Energierna hos alla som håller på slutför sina uppdrag i och med att ni LYFTER ER MODER JORD TILL SIN RESPEKTERADE, RÄTTMÄTIGA POSITION.

Ja, vi är medvetna om mycket som visar sig vara svårt att kämpa med. Men vi VET att det vinnande slaget finns runtomkring, ovanför och inom Var och En.

Som White Cloud sade (i morse): VET, VET, VET ATT LJUSET HAR SEGRAT.

Jag försöker väldigt att hålla mig fast vid det. I sanning, för om jag inte gjorde det, då nämligen, vem vet vad som skulle hända oss? Men det verkar helt enkelt finnas en sådan negativitet överallt. Med respekt för allt … jag vet att det finns EN GUDOMLIG PLAN. Men för tillfället är allt vi kan göra att HA TILLIT till det, för det finns väldigt lite konkreta bevis. Mycket spekulation, men inga konkreta bevis i sig.

Detta kommer snart att ändra, Blossom. Det är inte alltför länge kvar (i er tajmning av dagar) förrän bevis på motsatsen på det som sänds ut av er massmedia kommer att föras upp till Ljuset.

Exponeringar av de djupaste mörkaste hemligheterna kommer att avslöjas och i så hög grad att det inte kommer att ifrågasättas huruvida er värld precis har blivit upp-och-ner-vänd eller inte!

Det är då … fastän du kommer att vara förbryllad och ’störd’ … som EN STARKARE DU kommer att dyka upp.

SANNINGEN OM DIG SJÄLV.

VETSKAPEN OM VEM DU ÄR OCH VARFÖR DU ÄR HÄR KOMMER ATT STRÖMMA GENOM SJÄLVASTE DINA ÅDROR.

DIN KROPP KOMMER ATT REAGERA PÅ DENNA STYRKA, PÅ GRUND AV DEN STARKA VISSHETEN OM DETTA ATT DU FINNS HÄR FÖR ATT GENOMFÖRA DETTA.

Ni har tidigare nämnt att det inte kommer att bli obligatoriskt med vacciner osv, för de mörkas planer kommer inte att förverkligas och ett Gudomligt Ingripande kommer att ha stoppat detta från att ske. Är detta säkert?

DET ÄR DET. Vi säger det rakt ut till dig, Blossom, och ändå är det så att du ifrågasätter det …?

Jag känner att ni vill tillägga någon ömhetsbetygande term till mig, såsom ’lilla du’ eller ’vår Älskade’, eller något liknande, men att ni inte kan hitta den term som ni önskar. White Cloud har kallat en del själar ’lilla du’. Jag ifrågasätter en aning, för hur kan det komma sig att ni är så säkra?

För det är en Gudomlig Plan som utspelas och den … inkluderar inte/skulle inte inkludera att Jordens själar ’mot sin vilja’ tvingas göra något …

Men ’kontrollen’ håller redan på att tas över och många faller för dess orsaker. Och vi ska nu in i ytterligare en ’strängare’ nedstängning, har ni sagt … så mer kontroll?

Låt oss upprepa detta ’sträng’, när ’du’ checkade dess betydelse, läs ’ger intrycket av något skadligt’. Detta är vad det kommer att bli … för det är nödvändigt att hållas inombords för att upptäcka allt som kommer att veckla ut sig. Men nästa steg/nästa Fas kommer inte att ta er till de djup som många tror att det kan bli tal om. För alldeles för mycket kommer att inträffa och det uppstår många sprickor i murarna, vilket gör det möjligt för Ljuset att tränga igenom och avslöja vad som VERKLIGEN pågår och HAR pågått bakom kulisserna.

’Kanhända’ blir det så att nedstängningen i Fas Två, som inte ligger långt borta nu … är ett tve-eggat svärd?

’Kanhända’ den kan förverkligas såsom en ’säkerhetsstrategi’ under en tid, då kaos … om den inte hade inrättats … med all säkerhet skulle mogna till och en hel del emotioner från själar skulle kunna råka utom kontroll.

Jag vet att ni inte kan avslöja allt, men menar ni att detta möjligen kan inträffa på grund av det som ska avslöjas för oss?

Ja. Slutligen, när nedstängningen fortsätter, kommer mycket mer att bli uppenbart.

Men den kommer att påbörjas i ’virusets’ förklädnad … så som ni tidigare har sagt?

Ja. Men var verkligen medvetna, om en ’förklädnad’. I slutändan, när Sanningen kommer fram … så kommer allt fler och fler att börja förstå anledningarna och nödvändigheten bakom den.

Du förstår, Blossom … denna tid som ni NU vandrar rätt in i, kommer att FÖRÄNDRA ALLTING FÖR EVIGT.

En explosion av emotioner från alla håll ska komma upp till ytan och Varje Själ måste vända sig inombords för att ta kontakt med sin Sanning.

Redan nu råder en sådan uppdelning … kommer den att bli ännu mer förvirrande?

Delvis … under en tid. Men i och med att alltmer ’visas’, så kommer fler och fler att acceptera Sanningen och därför Vaknar alltfler upp till sig själva och Ljuset kommer att bli ännu Klarare.

Låt era meditationsstunder fyllas med FRID.

FRID inom era egna Varelser …

FRID inom och utanför er Planet …

FRID runtomkring er Planet …

LÅT FRID RÅDA.

Käraste Själar, kan ni föreställa er … en värld där det inte förekommer något stridande … inga krig … ingen girighet … inget groll … inget hat?

ENBART FRED … MELLAN … INOM … ALLA LÄNDER.

DETTA ÄR VART NI ÄR PÅ VÄG.

TILL EN FREDLIG TILLVARO.

Det finns många som … vet detta/känner detta … men undrar om det kommer att ske under deras livstid, eftersom många har tjänat på Planeten under många långa år och är nästan 90 år och äldre.

Ja, de kommer att få se Storslagna Förändringar. Som vi har sagt, så kan den här förändringen inte ske över en natt. Men Energi-förändringen från Mörka till Ljusare tider kommer med all säkerhet att vara synnerligen uppenbar och de vilkas ’tid’ visar att det är dags att ge sig av, kommer att göra det i FRID … I VETSKAPEN om att de har spelat sin roll och att allting går som planerat.

Det är trevligt att veta. Tack.

Låt er VISSHET tala om för er att denna Gudomliga Plan gäller, låt den fylla era Varelser med HOPP.

Låt er VISSHET tala om för er att denna Gudomliga Plan är varför ni kom hit. I all Sanning, skulle ni frivilligt ha ställt upp ifall det hade funnits möjligheter att det hade varit på ett annat sätt?

Nåja, jag antar att vi hade gjort det … finns det en vilja, så finns det ett sätt. Så, VISSTE VI då, att LJUSET definitivt skulle bli en vinnare … och att detta resultat inte skulle komma att ändras?

Ja.

HUR var det känt att det inte skulle komma att ändras?

För det är en Gudomlig Plan, Blossom.

KÄRLEKEN ÖVERVINNER ALLT … ALLTID.

Spelet har spelat ut sig själv. LJUSET-KÄRLEKEN som inte kan … besegras.

Med all säkerhet har det verkat vara så på denna Planet.

Men har inte vi flera gånger sagt att ’Allt är ett Spel’?

Javisst, och många som ännu inte begriper det, blir ursinniga av detta påstående, för det får oss att känna oss som spelbrickor.

För de förstår inte SPELET. För ni befinner er inte i en position där ni kan se det för vad det är, medan ni lever mitt uppe i det.

Ja, jag fattar det och det har vi diskuterat tidigare.

Blossom. Blossom. Blossom.

Ja. Ja. Ja.

NI, VAR OCH EN … ÄR KRIGARE AV LJUS … DE STARKASTE AV DE STARKA …

Då, med respekt, himlen hjälpe de som är svagare!

’Himlen’ ger näring till de svagare.

’Himlen’ sände ut de starkare för att Avsluta Spelet.

Så, när vi har tagit allting upp till en Fridfull Ljusare Klarare Plats … kommer vi inte längre att vara i Spelet?

I ETT NYTT … av ett mycket annorlunda slag.

Blossom … ALLTING är ett Spel … Beroende på hur du tolkar Spelet …

Ni ber mig att på nytt slå upp det och vanligen följer jag vad som presenteras för mig direkt … i det här fallet:

Spel: En aktivitet som man engagerar sig i för underhållning eller för att ha roligt.

         En fullständig episod eller period av ett spel, som slutar i ett slutligt resultat.

Spela: ivrig eller villig att göra något nytt och utmanande.

LIVET ÄR OÄNDLIGT, Blossom.

Kärleken är oändlig … för att kunna uppleva Livet och Kärleken i allt av sig själv, kommer den att spela spel. Den kommer att uppleva ALLT som möjligtvis kan upplevas … för att kunna VARA SIG SJÄLV och den kommer att spela ut SPEL I EVIGHET.

Begrunda detta!

För att vara ärlig … så vill jag helst inte göra det!

MEN NÄR DU KÄNNER DIG SJÄLV I SJÄLVASTE KÄRLEKENS FULLSTÄNDIGHET … SÅ TALAR VI OM FÖR DIG … DU SKULLE ALDRIG ÖNSKA ATT DET TOG SLUT.

FÖR KÄRLEKEN ÄR OCH KOMMER ALLTID ATT VARA PERFEKTIONEN AV SIG SJÄLV … I ALLT SOM DEN MÖTER OCH ALLT SOM DEN VÄLJER ATT BLI … NÄR DEN EXPANDERAR INIFRÅN SIG SJÄLV TILL ATT UTÅT SKINA UTAV SIG SJÄLV.

Jag skulle inte ha kunnat uttrycka det bättre, kompisar! Jag älskar er … Vi hänger fast med näbbar och klor … och SNART … mycket SNART … får vi reda på nästa steg på vägen … eller hur?

Utom allt tvivel.

Åh! Jag betvivlar det … i och med att mer vecklar ut sig, så kommer alltfler frågor att uppstå! I Tacksamhet. I Kärleksfull Service. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

You may also like...