Änglarna via Ann Albers, 10 maj 2024

Änglarna
 
Via Ann Albers, 10 maj 2024
 
 
 
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
 
Ni lever i en spännande och turbulent tid. Aldrig tidigare har mänskligheten behövt så mycket kärlek, och aldrig tidigare har så mycket kärlek utstrålats av mänskligheten i er 3D-verklighet. Som ett resultat av detta ljusinflöde har stor turbulens uppstått. Gamla energier försöker fortsätta sin existens i ett snabbt flöde av kärlek, som inte längre kommer att upprätthålla dem.
 
 
Mörker (vilket bara är ett namn för det som lever i en illusion av separation från Källan) kan bara upprätthållas när det är omgivet av andra som är förlorade i illusionen. Det kan inte leva i ett hjärta fyllt av kärlek, ett sinne fokuserat på det goda eller en kropp upplyst av själen. Det kan inte hållas vid liv i era jordiska system när ljuset av kärlek, medkänsla och böner lyser på det. 
 
 
Icke desto mindre är det en del av naturens ordning att när två energier av liknande intensitet möts, uppstår en viss oro när de försöker nå ett större tillstånd av harmoni. 
 
 
Till exempel, när en varm och kall front kolliderar kan de tillfälligt orsaka ett tumultartat vädersystem. När ett starkt virus blir aktivt i kroppen, kan det inspireras till ett överaktivt immunförsvar. När två stenar kastas i en lugn sjö, uppstår det till synes ett kaotiskt störande mönster innan krusningarna hittar en ny ordning. Och när två människor med mycket olika åsikter kolliderar, blir resultatet ofta en strid eller en explosion av passion.
 
Men om den ena energin är mycket starkare än den andra, blir det mycket lite tumult, eftersom systemet försöker att skapa en större ordning. Ett virus som kommer in i en frisk kropp inaktiveras snabbt. En stark kallfront som rör sig in i ett kallare område orsakar lite skada. När personer med starka åsikter möter någon som helt enkelt håller med dem, kan de inte få den reaktion de önskar.

Så när ni ser turbulens på era nyheter, och ibland i ert huvud och kropp, kan ni vara lugna för det är helt enkelt ett möte av sanning och illusion, kärlek och inte så kärleksfullt, energi som har fastnat och ett snabbt flöde.

Det kommer säkert att bli lite kaos när det som motstår kärlek möter detta snabba flöde. Ni känner det. Det är svårare än någonsin att stoppa era känslor, stå ut med saker som inte lyfter er och låtsas att ni är ok när ni inte är det. Det är så mycket lättare att vara autentisk, ärlig mot livet och världen och hedra sin egen själ. Om ni lyser med en ficklampa i ett mörkt rum ser ni alla spindelvävar, och om ni öppnar fönstret rör ni upp damm men då, kära ni, kan ni städa, rensa ut och hitta större ordning.

Så för de av er som är oroade över världen, se det här för vad det är; en tid för att se vad som har varit dolt – på gott och ont – en tid för att undersöka vad som är användbart på er planet och vad som inte är det, en tid av att ifrågasätta hur mycket energi ni vill slösa bort i ilska och rädsla, och hur mycket lättare det är att vända blicken mot kärlek.

Kärlek är det snabbaste flödet. Era kroppar börjar vänja sig vid denna energi, och så många av er är verkligen trötta när ni försöker anpassa er. Många av er upplever viss yrsel och många av er upptäcker hälsoproblem som i tysthet orsakar problem. De kommer fram helt enkelt för att föras in i ljuset så ni kan läka och leva mer fullt ut. Alla ni är i rörelse, och vi talar inte nödvändigtvis om förändringar i er yttre värld, utan snarare om de energier och känslor som rör sig inom er.

För att klar denna period med elegans, gå tillbaka till enkla sanningar. Älska och acceptera er själva som ni är. Om ni är trötta, vila. Om ni inte känner för att göra något, kan ni antingen hitta ett sätt att göra det roligt eller inte göra det alls. Om ni har en längan efter att göra något – även om det verkar oseriöst – älska er själva tillräckligt för att tillåta flödet komma in. Ni vet aldrig hur ett till synes litet val kan påverka ert liv på ett fantastiskt sätt. Ni kan möta ert livs kärlek för att ni längtade efter en kopp kaffe så mycket att ni gick till ett café för få en kopp. Ni kan hitta ert drömjobb för att ni kände för att ”bläddra” igenom artiklar på nätet. Om ni litar på rörelsen inom er, då litar ni på Gud.

Var snälla mot er själva. Försök inte att pressa er själva om det gör er utmattade. Försök att inte klandra er själva för att ni känner som ni gör. Älska er själva genom era svåra känslor. Försök att inte fokusera på det som ger er smärta, utan fokusera istället på det som gör er lugna och glada.

Dessa saker som vi har lärt er under de senaste åren kommer att göra det möjligt för er att klara den här tumultartade perioden med glans. Även när ni känner er trötta, upprörda eller rädda kan ni ta en paus från era tankar och göra något snällt för er själva. Ni kan ta en tupplur eller sitta tysta och andas och låta oss ta hand om er.

Vad ni än gör, ge inte bort er kraft till det som för tillfället ser mörkt ut. Ljuset är mycket ljusare. Kärleken är mycket mer utbredd än ni kommer att se på era nyheter. Med varje kärleksfullt val öppnar ni upp för detta mäktiga flöde av kärlek, vilket låter ert eget liv omvandlas ögonblick för ögonblick och bli kanalen för kärlek på Jorden.

Även om ni ”gör” en sak, ”är” kärleksfull eller snäll, har ert liv ett värde, en mening och ett syfte. Låt inte mörkret ni ser göra er förtvivlade. Kärlek är och kommer alltid att vara den enda sanna kraften i Universum. Trots denna röriga återfödelse kommer ni att se en vänligare, mer harmonisk och vacker värld utvecklas.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *